با سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی!

برخی میزبان‌ها به گونه‌ای سرور خود را کانفیگ کرده‌اند که با نصب وردپرس بر روی ان مجبور هستید تا در هر بار که قصد نصب قالب، افزونه،‌به‌روزرسانی و هر نوع تغییراتی که می‌تواند با ftp باشد را انجام دهید از شما اطلاعات اف‌تی‌پی را درخواست می‌کند.

اما ماجرا این است که این کار کلافه کننده است چرا که شما قصد دارید تغییرات زیادی را بر روی وبسایت انجام دهید و درخواست هر بار اطلاعات اف‌تی‌پی برای تغییرات کسل کننده است. بنابراین لازم است تا راهی برای غیرفعال کردن آن پیدا کنید.

در این آموزش از دکتر وردپرس قصد دارم تا به نحوه حذف درخواست اطلاعات FTP هنگام نصب قالب و افزونه وردپرس بپردازم تا دیگر نیازی نباشد در هر بار اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.

پیشنهاد بعدی  نمایش آمار بازدید از پست ها در پیشخوان

حذف درخواست اطلاعات FTP در وردپرس

ftp-account

حذف درخواست اطلاعات FTP در وردپرس

برای این کار دو راهکار ویش روی شما خواهد بود، راه اول اینکه اطلاعات را یک بار برای همیشه وارد کنید تا دیگر نیازی نباشد هربار انها را وارد کنید و دوم اینکه به طور کلی درخواست اطلاعات اف‌تی‌پی را حذف کنید.

اگر قصد دارید تا اطلاعات را یک بار برای همیشه وارد کنید لازم است تا وارد هاست خود شده و سپس جایی که وردپرس را نصب کرده‌اید را باز کرده و فایل wp.config.php را برای ویرایش باز کرده و کدهای زیر را در مکان مناسبی در انتهای آن قرار دهید.

define('FTP_HOST', 'ftp.yoursite.com');
define('FTP_USER', 'Your_FTP_Username');
define('FTP_PASS', 'Your_FTP_password');
define('FTP_SSL', true); // If you can use a SSL connection set this to true

همانطور که مشاهده می‌کنید به جای ftp.yoursite.com آدرس اف‌تی‌پی سایت خود را وارد کرده و سپس به جای Your_FTP_Username و Your_FTP_password به ترتیب نام کاربری و رمز اف‌تی‌پی خود را وارد کنید.

پیشنهاد بعدی  غیرفعال کردن پیش نمایش pdf در وردپرس

اگر در سایت خود از SSL استفاده می‌کنید گزینه آخر را بر روی true قرار دهید اما در غیر اینصورت آن را برابر با false قرار دهید. با این کار پس از ذخیره فایل کانفیگ وردپرس دیگر نیازی به وارد کردن اطلاعات اف‌تی‌پی نخواهد بود.

مشکلی که در این روش وجود دارد این است که با انتقال سایت ممکن است تا در صورت فول بک‌آپ نگرفتن از داده‌ها این درخواست مجددا از شما خواسته شود چرا که اکانت اف‌تی‌پی مورد نظر دیگر در هاست جدید وجود نخواهد داشت، بنابراین پیشنهاد می‌کنم که از روش دوم استفاده کنید.

اما اگر می‌خواهید تا برای همیشه چنین قابلیتی را غیرفعال کنید کافی است تا به جای کدهای فوق کد زیر را در فایل کانفیگ قرار داده و آن را ذخیره نمایید تا به طور کامل این درخواست حذف شود.

add_filter('filesystem_method', create_function('$a', 'return "direct";' ));
define( 'FS_CHMOD_DIR', 0751 );

شاد باشید..

امتیاز شما از 1 تا 5
1 ستاره میدم به نوشته2 ستاره میدم به نوشته3 ستاره میدم به نوشته4 ستاره میدم به نوشته5 ستاره میدم به نوشته 1 رای
Loading...