نحوه نمایش متادیتا مطالب سایت در قالب وردپرس-بخش اول

حتما با متادیتاها در وردپرس آشنا هستید و می دانید که حاوی چه اطلاعات مهمی می باشند. اما درباره چگونگی نمایش متادیتاهای مطالب وردپرس اطلاع دارید؟متادیتا مطالب شامل اطلاعاتی مربوط به نوشته های وبلاگ همانند زمان انتشار، دسته بندی، نام نویسنده و… می باشند. در ادامه مقاله به نحوه نمایش متادیتا مطالب سایت در قالب وردپرس می پردازیم.

نحوه نمایش متادیتا مطالب سایت در قالب وردپرس-بخش اول

نحوه نمایش متادیتا مطالب سایت در قالب وردپرس

متادیتا مطالب اطلاعاتی درباره نوشته می باشد و توجه داشته باشید که جزیی از محتوای اصلی نوشته نیست! متادیتا مطالب شامل اطلاعاتی همانند زمان ارسال، نویسنده، دسته بندی و برچسب ها، دسته بندی های سفارشی می باشد.

باتوجه به ویژگی های قالب وردپرس، می توانید این اطلاعات را در محل های مختلفی از سایت خود نشان دهید. برای مثال زیر عنوان مطلب، بعد از محتوای مطالب، در ستون ساید بار و…

متادیتا به کاربران کمک می کند تا اطلاعات بیشتری را درباره مطلبی که در حال بررسی و خواندن آن هستند، بدست آورند. اگر از متادیتا به صورت صحیح استفاده شود، میزان بازدید مطالب سایت تان افزایش پیدا می کند. همچنین تجربه کارابران تان را بهبود می بخشد و علاوه بر این سایت شما حرفه ای تر به نظر می آید.

اما اگر از این اطلاعات به درستی استفاده نشود، باعث بی نظمی وب سایت شما می شود. همجنین در ادامه تاثیرات منفی به همراه خواهد داشت. حال به توجه به وب سایت تان می توانید این اطلاعات را با کمک کدهای سفارشی css نمایش دهید و یا حذف نمایید.

روش نمایش متادیتا مطالب سایت در وردپرس

روش های متفاوتی برای نمایش متادیتا مطالب وردپرس وجود دارد. بعضی از قالب های وردپرس از کدهای ساده برای نمایش اطلاعات متا در زیر عنوان استفاده می کنند.

By <?php the_author_posts_link(); ?> on <?php the_time('F jS, Y'); ?>  in <?php the_category(', '); ?> <?php edit_post_link(__('{Edit}'), ''); ?>

با استفاده از کد فوق می توانید نام نویسنده، تاریخ انتشار و دسته بندی را نمایش دهید. بعضی از قالب ها با تعریف تگ ها، توابع و کلاس ها برای نمایش متادیتا مطالب استفاده می کنند. سپس این توابع در فایل های قالب وردپرس عهده دار نمایش مطالب وب سایت ها نامیده می شوند.

معمولا کد متادیتا مطالب در فایل های index.php، single.php، archive.php و content قرار گرفته اند. شما می توانید یک قالب فرزند برای نادیده گرفته شدن این فایل های قالب طراحی کنید. همچنین اگر شما یک قالب سفارشی برای خود ایجاد کنید، می توانید مستقیما به افزودن و یا ویرایش این فایل های قالب وردپرس بپردازید.

اما روش هایی برای نمایش متادیتا مطالب وجود دارد که به هر یک از آنها می پردازیم. خب دوستان عزیز ادامه مطلب را می توانید در بخش بعدی این آموزش دنبال کنید.

پیروز باشید

 

امتیاز شما برای این مقاله
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.