افزایش بازدید وردپرس (بخش پایانی)

افزایش بازدید وردپرس عنوان بخش نهایی از سری مقالات راه‌های افزایش بازدید در وردپرس می‌باشد که در آن به بررسی عوامل مختلف جهت افزایش اصولی ترافیک سایت پرداخته‌ام.

حال در این مقاله از دکتر وردپرس نیز قصد دارم تا به بخش نهایی راه‌های افزایش ترافیک سایت بپردازم که با استفاده از راهکارهای ارائه شده در دو مقاله قبلی قادر خواهید بود تا به صورت اصولی و صحیح ترافیک سایت خود را افزایش دهید.

افزایش بازدید وردپرس

افزایش بازدید وردپرس

پس از اینکه به بررسی 14 عامل که در بخش اول و دوم مقاله افزایش بازدید در وردپرس استفاده کردید حال می‌توانید ادامه عوامل را در این مقاله دنبال کرده و از آنها نیز در سایت و کسب و کار خود استفاده کنید تا به صورت اصولی بازدید خود را افزایش دهید.

15- درخواست بررسی کسب و کار خود را از سایرین بخواهید!

به تازگی روشی بین کاربران ایرانی در حال رواج است که در آن صاحبان کسب و کار آنلاین می‌توانند از سایت‌های مرتبط با محوریت کسب و کار بخواهند تا در سایت خود به نقد و بررسی کسب و کار آنها بپردازند.

این نوع بررسی را در واقع می‌توان به عنوان همان رپورتاژآگهی در وردپرس در نظر گرفت که در قبال هزینه‌ای سایت‌های پربازدید که با زمینه فعالیت شما در هماهنگی هستند، این کار را برای شما انجام دهند. این نوع تبلیغات می‌تواند بهترین نوع از نظر لینک‌سازی باشد.

16- تبادل لینک و لوگو داشته باشید!

شاید تبادل لینک دیگر مثل گذشته اعتباری در موتورهای جستجو نداشته باشد اما از نظر افزایش بازدید همچنان نیز می‌توانید با استفاده از لینک سازی دو طرفه ترافیک سایت خود را افزایش دهید.

اما در نظر داشته باشید که این نوع تبادل اگر به صورت تبادل لوگو باشد بهتر نتیجه خواهد داد. پیشنهاد می‌کنم اگر قصد چنین کاری را دارید بخشی را در سایت خود طراحی کرده و در آن لوگوی همکاران خود را به صورت لینک‌شده قرار دهید. از همکاران خود نیز بخواهید تا بدین شکل و به صورت دو سویه آنها نیز لوگوی شما را قرار دهند.

17- شبکه‌های اجتماعی را فراموش نکنید!

شبکه‌های اجتماعی همچون توییتر و گوگل پلاس به صورت کاملا مستقیم در بهینه‌سازی و افزایش ترافیک سایت شما تاثیرگذار خواهند بود. سعی کنید تا از تمامی شبکه‌های اجتماعی موجود برای وبسایت خود استفاده کنید.

شبکه‌های اجتماعی که از قابلیت درج تصویر و رسانه پشتیبانی می‌کنند از تاثیر بیشتری برخوردار خواهند بود. این بخش نیازمند بحث و بررسی دقیق از لحاظ پیچیدگی می‌باشد که می‌توانید در مقاله تاثیر شبکه‌های اجتماعی در سئو وردپرس دنبال کنید.

18- Social Bookmarking را فراموش نکنید!

منظور از Social Bookmarking سایت‌هایی هستند که مانند شبکه‌های اجتماعی عمل می‌کنند اما با این تفاوت که کاربران در آن قادر خواهند بود تا لینک سایت‌هایی که مورد علاقه آنها می‌باشد را در آنها درج کرده و به صورت مستقیم بازدیدکننده‌ها را به مقالات و نوشته‌های شما ارجاع دهند.

این نوع شبکه‌های اجتماعی بیشترین تاثیر و بازدید را در افزایش ترافیک سایت خواهند داشت، بنابراین سعی کنید تا حتما از آنها استفاده کنید. از نمونه سایت‌های خارجی در زمینه Social Bookmarking می‌توان به Reddit و Digg اشاره کرد. در میان فارسی زبانان نیز چندین مورد از این سایت‌ها وجود دارد که موفق‌ترین آنها بالاترین می‌باشد اما به دلیل مسدود شدن آی‌پی‌های دریافتی از بازدیدکنندگان خارجی خواهند بود.

19- با کاربران خود در تعامل باشید!

صرفا فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های Social Bookmarking در افزایش بازدید سایت تاثیر نخواهند گذاشت، شما باید یاد بگیرید تا به کاربران خود ارزش قائل شده و در شبکه‌های اجتماعی همچون توییتر که امکان برقراری و تعامل نزدیک با کاربران از طریق پیغام خصوصی و نظرات فراهم می‌باشد استفاده کنید.

بسیاری از وبمستران به ویژه در حوزه وردپرس از افزونه‌های ارسال خودکار مطالب به شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کننند. باید بدانید که اگر صرفا قصد دارید تا در صفحات رسمی سایت خود پست ارسال کنید تاثیر چندانی نخواهد داشت. پیشنهاد می‌کنم تا یک مدیر و مسئول کارکشته و کاربلد برای تمرکز فعالیت در شبکه‌های اجتماعی استخدام کنید، تا هم پاسخگوی کاربران بوده و هم در آنها فعالیت مستمر داشته باشد.

20- محتوای خود را به‌روزرسانی کنید!

یکی از ساده‌ترین عوامل، به‌روز کردن پست ها یا محتواهای قدیمی سایت است. بخاطر داشته باشید قرار دادن پست‌ها به مدت زیاد در وب سایت، نا ملموس و خستهکننده است و از طرف دیگر سخت‌تر هم پیدا می‌شود.

شما می‌توانید به راحتی با اضافه کردن محتوای بیرونی و لینک‌های جدید و به‌روز شده آن را احیا کنید و از حالت پست قدیمی آن را خارج و تبدیل به پست جدید کنید. با این کار سئوی سایت شما با تمرکز روی واژگان کلیدی ارتقاء یافته و افزایش اصولی ترافیک وبسایت شما را به همراه دارد.

21- بازار هدف را پیدا کنید!

وظیفه شما در زمینه کسب و کاری که انجام می‌دهید این است تا تمرکز خود را بر روی مشتری نهایی و بازار هدف خود بگذارید. اینکه شما در زمینه‌ای فعالیت کنید اما از طرفی تبلیغات و برندسازی خود را در موضوع دیگری به معرض دید سایرین بگذارید تاثیری برای شما نخواهد داشت.

شما باید بدانید که مشتریان واقعی و هدف شما در چه وبسایت‌هایی قرار دارند تا تبلیغات و تمرکز خود را برای بازاریابی در چنین مکان‌هایی بگذارید.

به عنوان نمونه اگر فعالیت کسب و کار شما در زمینه وردپرس می‌باشد می‌بایست در انجمن‌ها، وبسایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی مرتبط با وردپرس تمرکز کرده و در آنها به دنبال معرفی خدمات خود باشید.

امتیاز شما برای این مقاله
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.