با سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی!

همانطور که می‌دانید زمانی که کاربری را در سایت وردپرسی خود ایجاد می‌کنید آنها قادرند تا با مراجعه به لینک پروفایل خود در پیشخوان نسبت به تغییر رمز خود اقدام کنند.

حال اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید تا از قابلیت تغییر رمز توسط کاربران استفاده شود و آنها نتوانند از پیشخوان پروفایل خود رمز را تغییر دهند و صرفا زمانی که رمز خود را فراموش کردند قادر باشند رمز جدیدی را تعیین کنید با این آموزش از دکتر وردپرس همراه باشید.

با این کار می‌توانید از دید اینکه وقتی کسی به رایانه شخصی کاربر شما دسترسی دارد و کاربر در آن لاگین نکرده است امکان تغییر رمز را در آن غیرفعال کنید تا از این منظر امنیت آن را افزایش دهید.

حذف گزینه تغییر رمز از پیشخوان کاربران

حذف گزینه تغییر رمز از پیشخوان کاربران

حذف گزینه تغییر رمز از پیشخوان کاربران

برای شروع کار مثل همیشه وارد ویرایشگر قالب خود شده و فایل فانکشن (functions.php) قالب خود را باز کرده و کدهای زیر را در آن قرار دهید.

// deactivate reset password from wordpress admin by doctorwp.com
function disable_password_reset_dashboard()
{
if ( is_admin() ) {
$userdata = wp_get_current_user();
$user = new WP_User($userdata->ID);
if ( !empty( $user->roles ) && is_array( $user->roles ) && $user->roles[0] == 'administrator' )
return true;
}
return false;
}
add_filter( 'show_password_fields', 'disable_password_reset_dashboard' );

نکته: مثل همیشه قبل از هرگونه تغییری در فانکشن قالب یک نسخه از آن کپی کنید تا در صورت بروز مشکل سریعا آن را رفع کنید.

حال یک اکانت دیگری که نقش کاربری ان به غیر از مدیر کل هر نقش دیگری باشد تعیین کنید و وارد آن شوید، سپس به صفحه ویرایش پروفایل مراجعه کنید، خواهید دید که گزینه تغییر رمز در پروفایل شما غیر فعال شده و عملا قادر به تغییر رمز خود نخواهید بود.

شاد باشید..

امتیاز شما از 1 تا 5
1 ستاره میدم به نوشته2 ستاره میدم به نوشته3 ستاره میدم به نوشته4 ستاره میدم به نوشته5 ستاره میدم به نوشته
Loading...