حل مشکل صفحه سفید وردپرس White Screen Of Death
حل مشکل صفحه سفید وردپرس یا همان صفحه مرگ وردپرس یکی از مشکلاتی است که برای بسیاری از وبمستران در وردپرس میتواند رخ دهد و دلیل آن میتواند شامل مواردی همچون استفاده از افزونههای مشکل دار، مشکل در قالب وردپرس، تغییرات در کدنویسی و بخشهای مختلف سایت باشد که منجر به نمایش صفحه سفید در سایت و پیشخوان وردپرس خواهد شد.
در این مقاله از دکتر وردپرس قصد دارم تا به نحواه رفع مشکل صفحه سفید در وردپرس و یا همان صفحه مرگ وردپرس بپردازم که ممکن است در آینده نیز این اتفاق برای شما رخ دهد.
صفحه مرگ (White Screen Of Death) وردپرس چیست؟
در بیشتر موارد مشکل نمایش صفحه سفید وردپرس به دلیل کمبود حافظه و منابع هاست رخ میدهد که به دلیل استفاده بیجا و زیاد از افزونههای مختلف میتواند هاست شما محدود شده و با کمبود مموری مواجه شوید. یا اینکه به دلیل بهروزرسانی افزونه، قالب، مشکلات کدنویسی قالب و افزونه و ایجاد تداخل با سایر توابع و فایلهای افزونهها این مشکل نیز رخ خواهد داد.
اما این مشکل از سرور و هاست شما نیز میتواند باشد، بنابراین قبل از شروع به تغییرات در افزونه و قالب خود لازم است تا سایتهایی که بر روی همین سرور میزبانی میشوند را نیز بررسی کنید و ببینید آیا چنین مشکلی دارند یا خیر، در صورتی که همین مشکل برای سایتهای دیگر نیز وجود داشت با میزبان وب خود مطرح کنید.
حل مشکل صفحه سفید وردپرس
برای حل مشکل صفحه مرگ وردپرس ابتدا باید بررسی کنید که علت مشکل دقیقا از کجا شروع شده و به چه دلیل میباشد. در اکثر مواقع پس از نصب و فعال سازی یک افزونه این اتفاق رخ میدهد که راه حل آن ساده بوده و میتوانید با غیرفعال کردن افزونه مورد نظر مشکل را برطرف کنید، اما گاهی اوقات پیش میآید که مشکل زمانی رخ میدهد که افزونهای به تازگی نصب نکردهاید که در این صورت لازم است تا افزونهها را غیرفعال کرده و پس از فعال سازی تکتک انها افزونهای که ایجاد مشکل کرده است را بیابید.
برای این مورد میتوانید از مقاله غیرفعال کردن افزونه ها هنگام عدم دسترسی به پیشخوان وردپرس استفاده کرده و افزونههای خود را غیرفعال کنید.
شروع به عیبیابی کنید
برای یافتن دقیق مشکل ابتدا یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید تا مشکل را بیشتر از آنچه که هست بزرگتر نکنید. سپس وارد هاست خود شده و کدهای زیر را در فایل wp-config.php روت پوشهای که وردپرس در آنجا نصب شده است را اضافه کنید. دقت کنید قبل از افزودن کد بررسی کنید که یکی از کدهای زیر در فایل وجود نداشته باشد. در صورت وجود داشتن مقدار True و False را طبق نمونه زیر تغییر دهید.
error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); define( 'WP_DEBUG', true);
پس از قرار دادن این کد و ذخیره فایل اگر به سایت خود مراجعه کنید مجموعهای از کدهای خطا را مشاهده میکنید که آدرس دهی انها به صورت مستقیم ذکر شدهاند که میتوانید از طریق آنها جایی که مشکل ساز شده است را پیدا کنید. اما دقت نمایید که صرفا مشکلاتی که با Fatal Error شروع شده باشند مربوط به صفحه سفید وردپرس خواهند بود.
شاد باشید..