ادغام دو سایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو

با سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی!

بسیاری از کاربران پس از مدتی فعالیت به دلایلی تصمیم می‌گیرند تا نام دامنه خود را تغییر داده و یا اینکه محتوای وبسایت خود را در آدرس خود را پسوند دامنه‌ای دیگر نیز منتشر کرده و به نمایش بگذارند. در این آموزش از دکتر وردپرس قصد دارم به نحوه برون ریزی محتوای سایت و درون ریزی آن بر روی دامنه دیگر بپردازم به علاوه اینکه چه راهکاری وجود دارد که توسط آن بتوان سئوی سایت را نیز حفظ کرد.

ادغام دو سایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو

ادغام دو سایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو
ادغام دو سایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو

نحوه برون ریزی مطالب در وردپرس

برای اینکه بتوانید تا محتوای موجود در سایت خود را برون ریزی کرده و در سایت دیگری ان را درون ریزی کنید لازم است تا ابتدا محتویات آن را دانلود کرده و سپس در سایت دوم آپلود نمایید.

برای این کار به مسیر ابزارها> برون‌ریزی مراجعه کرده و سپس مطابق تصویر زیر تعیین کنید که چه نوع داده‌هایی از دیتابیس استخراج شوند.

export-content
ادغام دو سایت وردپرسی بدون از دست دادن سئو

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید گزینه All Content را انتخاب کرده و بر روی دکمه آبی رنگ کلیک کرده و منتظر بمانید که برون ریزی از محتویات سایت انجام گیرد.

با این کار وردپرس از داده‌های شما یک فایل به صورت XML. تهیه میکند که می‌توانید آن را در سایت دیگری وارد کرده و محتوای خود را بدون صرف زمان اضافی وارد آن کنید.

نحوه درون ریزی مطالب در وردپرس

حال پس از اینکه محتوای خود را برون ریزی کرده و دانلود نمودید می‌توانید وارد بخش ابزارها> درون‌ریزی در ویشخوان وردپرسی سایت جدید شده و مشابه تصویر زیر فایل XML. را که در مرحله قبل را دانلود کرده‌اید را آپلود نمایید.

برای این کار لازم است تا ابتدا افزونه مرتبط را نصب و فعال کنید، لذا مشابه تصویر زیر عمل کرده و گزینه wordpress را که مشاهده می‌کنید نصب و فعال کنید.

installimporter
درون ریزی مطالب در وردپرس

پس از اینکه آن را نصب کنید صفحه‌ای مشابه زیر را خواهید دید که در ان می‌توانید فایل XML. را آپلود نمایید. بر روی گزینه Choose File کلیک کرده و سپس فایل خود را آپلود کنید و منتظر بمانید تا کار به اتمام برسد.

importwp
درون ریزی مطالب در وردپرس

پس از اینکه فایل شما با موفقیت آپلود شد می‌توانید یک کاربر جدید ایجاد کرده و مطالب را به وی اختصاص دهید و یا اینکه با همین اکانت کاربری که دارید مطالب را در سایت وارد کنید.

import-settings
درون ریزی مطالب در وردپرس

برای این منظور اگر قصد ندارید تا کاربر جدید اضافه کنید گزینه import author را خالی بگذارید و از بخش انتخاب کاربر کاربر مورد نظر خود را انتخاب کنید.

برای اینکه فایل‌ها و تصاویر استفاده شده نیز در سایت جدید منتقل شوند تیک گزینه Download and import file attachements را نیز فعال کنید.

در نهایت با کلیک بر روی گزینه submit عملیات با موفقیت به پایان خواهد رسید. اما حال می‌رسیم به بخش اصلی آموزش که چه راهکاری برای حفظ سئوی هر دو وبسایت داشته باشیم.

حفظ سپوی سایت هنگام انتقال به دامنه جدید

بهترین گزینه برای این کار این است که کاربران را از دامنه قدیم به دامنه جدید خود منتقل نمایید. چرا که در غیر اینصورت محتوای منتشر شده و تمامی آدرس‌ها، فایل‌ها و.. درست یکی خواهند بود و تنها تفاوت در نام دامنه و یا پسوند دامنه خواهد بود.

برای این منظور می‌توانید قطعه کد زیر را در فایل htaccess. دامنه قبلی قرار داده و آن را ذخیره کنید تا کلیه کاربرانی که به این آدرس‌های موجود در آن مراجعه می‌کنند به همان مطلب و صفحه در دامنه جدید منتقل شوند.

//redirect user to new bomain powered by doctorwp.com
#Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [R=301,L]

کافی است تا به جای آدرس newsite.com نام آدرس سایت جدید را وارد کنید.

شاد باشید..

امتیاز شما برای این مقاله
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.