فاکتورهای مهم محتوای سایت و تاثیر آن بر سئو

در این عنوان مقاله از دکتر وردپرس که آن را با نام فاکتورهای مهم محتوای سایت و تاثیر آن بر سئو انتخاب کرده‌ام قصد دارم تا به تعدادی از فاکتورهای مهم در زمینه نگارش متن و ساختار متنی سایت بپردازم که با استفاده از ان قادر خواهید بود تا محتوایی استاندارد در وبسایت خود منتشر کنید.

همانطور که دوست دارید نوع نگارش متن و محتوای سایت شما برای خوانندگان سایت جالب توجه باشد و از خواندن در سایت لذت ببرند، به همین ترتیب نیز متن و ساختار کلی سایت شما باید به گونه‌ای باشد که برای موتورهای جستجو نیز قابل درک باشد.

فاکتورهای مهم محتوای سایت و تاثیر آن بر سئو

فاکتورهای مهم محتوای سایت و تاثیر آن بر سئو

در امر سئو و بهینه‌سازی سایت همواره بسیاری از افراد بر این باورند که “محتوا و متن در سئو پادشان است” که مطمئنا این گفته صحیح می‌باشد. چرا که موتورهای جستجو به دنبال ارائه نتایج به کاربران خود هستند که در آن اقدام به جستجو می‌کنند و همواره در تلاش هستند تا بهترین محتوا را در اولویت قرار دهند.

در ادامه به بررسی تعدادی از فاکتورهای مهم در محتوای صفحات می‌پردازم که استفاده از انها در امر بهینه‌سازی وبسایت سهم به‌سزایی را ایفا می‌کند و با به کار گیری آنها قادر خواهید بود تا محتوایی مناسب چه برای کاربران و چه برای موتورهای جستجو ایجاد کنید.

۱- از یک صفحه تماس استاندارد استفاده کنید!

گوگل همواره به دنبال این است تا ضمن خزش و بررسی سایت شما ماهیت صاحب سایت و کسب و کار را نیز بداند به بیان دیگر وقتی شما سایتی را راه‌اندازی می‌کنید لازم است تا شناخته شوید و کاربران به راحتی بتوانند با شما در تماس باشند. بنابراین بهترین گزینه اسن است که از اطلاعات تماس خود در صفحه‌ای استفاده کنید.

برای این منظور یک برگه با آدرسی همچون contact-us تهیه کرده و اطلاعات تماس خود از قبیل آدرس، ایمیل، شماره تماس و مکان نقشه خود را که در گوگل‌مپ می‌توانید آن را بسازید را قرار دهید. حتی الامکان صفحه تماس شما به گونه‌ای باشد که در آن لینک صفحات اجتماعی شما نیز درج شده باشد.

حتما این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که اطلاعات تماسی همچون شماره تماس و ایمیل شما به صورت لینک شده باشد تا کاربر به راحتی با کلیک بر روی شماره تلفن به برنامه تماس و با کلیک بر روی ایمیل شما به برنامه ایمیل در تلفن همراه خود هدایت شده و با شما ارتباط برقرار کند.

۲- محتوای نگارشی استاندارد داشته باشید!

یکی از مشکلاتی که در سایت‌های چند نویسندگی وجود دارد این است که هر یک از نویسنده‌ها به سلیقه خود عمل کرده و به انواع مختلفی متن خود را نگارش می‌کند. اگر نویسنده‌های متعددی دارید در یک دوره آموزشی چند ساعته به صورت حضوری نحوه نگارش متن را به آنها آموزش دهید که ساختار متن مطالب شما یک دست باشد.

اگر امکان آموزش حضوری را ندارید می‌توانید در قالب یک ویدئو و یا حتی متن قوانین نگارشی را برای انها تهیه کنید و سایر ساختارها همچون لینکدهی به تصاویر، استفاده از Heading های مختلف، استفاده از لیست‌های عددی و نشانه‌دار و از این دست قبیل موارد که در نهایت منجر به افزایش مهارت آنان در زمینه نویسندگی شود.

۳- به‌روزرسانی کلی وبسایت!

وب‌سایت شما در هر زمینه ای که راه‌اندازی شده باشد نیازمند به‌روزرسانی و افزایش تعداد صفحات می‌باشد. حتی اگر سایت شما خدماتی و یا فروشگاهی است سعی کنید تا در یک ساب دامنه و یا فولدر بخشی با عنوان وبلاگ راه‌اندازی کرده و مقالاتی در زمینه کسب و کار خود در ان منتشر کنید.

شما باید همواره این نکته را به خاطر داشته باشید که مطالب و مقالاتی که در زمینه‌های آموزشی همچون آموزش وردپرس ، آموزش سئو و… تهیه و گردآوری می‌کنید به‌روز باشند. پس وقتی مطلبی که مربوط به آموزش یک افزونه در مدت بیش از یک‌سال پیش بوده و پس از این مدت افزونه مورد نظر دستخوش تغییرات بزرگی شده است لازم است تا در صدد به‌روزرسانی مقاله پیش‌رو با نسخه جدید افزونه اقدام کنید.

۴- محتوای مناسب و بهینه تهیه کنید!

سهس کنید محتوایی که تهیه می‌کنید به صورت جامع و کامل باشد و در آن به ذکر کوچکترین نکات بپردازید. هر چه مقاله آموزشی و مطالب شما اصولی‌تر باشند و مخاطب شما که در جستجوی آن بوده است بتواند بیشترین استفاده از آن را بدون نیاز به مقاله‌ای دیگر در این مورد ببرد موفق‌تر خواهید بود و مخاطب شما نیز از نتیجه جستجوی خود رضایتمند است.

سایر موارد این چنین همچون نحوه استفاده از رسانه‌های ویدئویی، بهینه بودن سایت برای موبایل و… نیز دخیل هستند که در مقالات آتی به بررسی هر یک از آنها خواهم پرداخت.

سعی کنید محتوای تولید شده بیش از ۸۰۰ کلمه باشد چرا که وقتی محتوایی تقریبا طولانی در حدی که مخاطب شما از خواندن آن خسته نشود را تولید کنید. موتورهای جستجو نیز محتوا را بررسی می‌کنند و به دلیل وجود کلیدواژه‌های بیشتر شانس بیشتری نسبت به قرار گیری در نتایج بالاتر خواهید داشت.

۵- از نقشه سایت غافل نشوید!

نقشه سایت یک فال با فرمت XML. می‌باشد که شامل تمامی آدرس‌های موجود و منتشر شده وبسایت است که موتورهای جستجو به کمک آن قادر خواهند بود تا سریعتر و بهتر وبسایت شما را مورد بررسی قرار داده و تمامی لینک‌های شما را ایندکس کنند.

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس در وبسایت خود استفاده می‌کنید، ساخت نقشه سایت در وردپرس با استفاده از افزونه Yoast Seo بهترین گزینه پیش روی شما خواهد بود.

۶- صفحه قوانین و سیاست‌های حریم خصوصی خود را ایجاد کنید!

هر وبسایت در هر زمینه‌ای که باشد لازم است تا قوانین و سیاست‌های حریم خصوصی خود را برای کاربران و مخاطبان خود روشن کند و در آن اقدام به ذکر قوانین سرویس دهی خود بپردازد.

صفحه قوانین سرویس‌دهی و یا term of services یکی از مهم‌ترین صفحات در وبسایت‌های بزرگ و کوچک قلمداد می‌شوند و از ارزش بالایی برخوردارند. موتورهای جستجو نیز به هنگام ورود به سایت به دنبال لینکی که معمولا با ادرس term-of-services می‌باشند خواهند بود.

اگر دقت کرده باشید زمانی که نام یک وبسایت را در موتورهای جستجو سرچ می‌کنید همواره صفحه تماس با ما، درباره ما، قوانین و سیاست‌های حریم خصوصی در صفحات اول قرار دارند که نشان از محبوبیت این صفحات در موتورهای جستجو دارد.

۷- فعال سازی breadcrumb یا مسیر وبسایت!

مسیر وبسایت همان مسیری است که در بالای عناوین وبسایت نمایش داده می‌شود و به صورت پلکانی آدرسی را که در آن قرار دارید را ذکر می‌کنید. به عنوان نمونه اگر همین مقاله را در نظر بگیرید در بالای آن مشاهده می‌کنید که شما در مسیر خانه> سئو> فاکتورهای مهم سایت و تاثیر آن بر سئو قرار دارید.

شاد باشید..

امتیاز شما برای این مقاله
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.