چند زبانه کردن سایت وردپرسی با GTranslate

چند زبانه کردن سایت کمک شایانی به سئوی وبسایت می کند. چرا که با چند زبانه بودن سایت های فارسی زبان احتمال ورودی گوگل از کاربران دیگر کشورها نیز بالاتر می رود.

برای چند زبانه کردن سایت های وردپرسی اعمال بسیار متفاوتی را می توان از جمله نصب یک افزونه یا کد ها و … استفاده کرد.

وقتی کاربری از کشورهای مختلف از طریق ورودی گوگل یا هر طریق دیگری وارد وبسایت شما می شود می تواند سایت شما را با همان زبان خودش(در صورت پشتیبانی سایت شما از زبان آن کشور) مشاهده کند.

تعداد معدودی از کاربران هم شاید بخواهند با وجود فارسی زبان بودن سایت شما را با ترجمه ی انگلیسی هم مشاهده کنند که می توانند به راحتی از منویی که شما در اختیارشان قرار می دهید زبان مورد نظر را انتخاب و پس از آن سایت  شما به همان زبان برای کاربر ترجمه شود.

امروز در این نوشته از دکتر وردپرس قصد معرفی افزونه ای را داریم که می توانید به راحتی به چند زبانه کردن سایت خود بپردازید و تعداد بازدید وبسیات خود را بالاتر ببرید.

چند زبانه کردن سایت وردپرسی با GTranslate

ابتدا باید افزونه ی GTranslate را که لینک دانلود آن را در مخزن وردپرس در آخر همین نوشته برای شما قرار داده ایم را دانلود کنید.

پس از نصب و فعال سازی آن به تنظیمات » GTranslate سایت خودتان بروید. در این قسمت تنظیمات مربوط به افزونه را مشاهده می کنید.

بعد از رفتن به تنظیمات افزونه با صفحه ای مشابه تصویر زیر مواجه می شوید:

ابتدا همان طور که در ستون سمت چپ مشاهده می کنید یک پیش نمایش زنده از منوی باز شو افزونه مشاهده می کنید. این پیش نمایش بصورت زنده است و می توانید با تغییر تنظیمات تغییر آن را ببینید.

در ستون سمت راست هم می توانید تنظیمات مربوط به این افزونه را مشاهده کنید.

Widget look: با این گزینه می توانید تعیین کنید که بخش چند زبانه شونده ی سایت(خروجی این افزونه) به چه صورت نمایش داده شود که ما آن را بر روی Nice dropdown with flags قرار دادیم یعنی بصورت یک منوی باز شو (لیست) زبان ها نمایش داده شوند. که شما می توانید آن را به دلخواه خود تغییر دهید.

Translate from:بصورت فارسی بوده و محتوا باید از زبان فارسی به زبان های دیگر ترجمه شود.

Sub:  از این قسمت های می توانید برای زبان های سایت خود یک ساب دایرکتوری و ساب دامین داشته باشید(اگر آشنایی دارید می توانید این کار را انجام دهید و در غیر این صورت این قسمت را کاری نداشته باشید).

Show in menu: از این گزینه هم می توانید منویی که میخواهید منوی باز شو زبان ها نمایش داده شود را تعیین کنید که ما آن را بر روی “گزینگان اصلی” قرار دادیم.

Show floating language selector: با این گززینه می تواند منو زبان ها را بصورت شناور در چهار بخش سایت خود داشته باشید اما اگر بر روی No قرار داده باشید این منو در همان منویی که مشخص کردید در سایتتان نمایش داده می شود.

Show native language names: با این گزینه می توانید در مقابل پرچم نام اصلی آن کشور زبان را با هم زبان آن کشور نمایش دهید. اگر تیک این گزینه را بردارید تمامی نام زبان هر پرچم مقابل آن بصورت انگلیسی نمایش داده خواهد شد.

در این قسمت هم می توانید زبان هایی را که می خواهید سایت شما به آن ها قابل ترجمه باشید را فعال کنید.

در این قسمت هم می توانید به سه شیوه کد، شورت کد و کد پی اچ پی از این منوی زبان ها در سایت خود استفاده کنید.

اگر میخواهید در ابزارک ها/نوشته ها/برگه ها استفاده کنید از شورت کد یا اگر میخواهید در قالب خود استفاده کنید هم از کد اصلی یا کد پی اچ پی استفاده کنید.

در نهایت می توانید تمامی تغییرات را ذخیره کنید، حال می توانید نتیجه را در خروجی مشاهده کنید.

همان طور که مشاهده می کنید سایت ما فارسی است و منوی زبان های مورد نظر در منوی بالای ما نمایش داده می شود.

حال بر روی گزینه ی زبان انگلیسی کلیک می کنیم. بعد از چند ثانیه سایت ما به صورتی که در تصویر زیر مشاهده می کنید به زبان انگلیسی ترجمه می شود.

موفق باشید…

امتیاز شما برای این مقاله
لینک های ضمیمه دانلود افزونه
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.