افزایش بازدید در وردپرس (بخش دوم)
افزایش بازدید در وردپرس عنوان مقالهای بود که در بخش اول آن به بررسی ۷ مورد از راههایی که با استفاده از آن میتوانید ترافیک وبسایت خود را افزایش دهید پرداختم. در بخش اول این مقاله به مواردی همچون انتخاب نام دامنه مناسب، تولید محتوای اختصاصی، طراحی کاربر پسند، استفاده از خبرنامه و.. پرداخته شد.
- حال در این مقاله از دکتر وردپرس نیز قصد دارم تا به بخش دوم این مقاله بپردازم و در آن نیز به ۷ مورد از راهکارهایی که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به صورت اصولی به افزایش بازدید در وردپرس برسید بپردازم.-
افزایش بازدید در وردپرس
پس از اینکه از ۷ عامل که در بخش اول مقاله افزایش بازدید در وردپرس استفاده کردید حال میتوانید عوامل ۸ تا ۱۴ را در این مقاله دنبال کرده و از انها نیز در سایت و کسب و کار خود استفاده کنید تا به صورت اصولی بازدید خود را افزایش دهید.
۸- استفاده از وبلاگ در کسب و کار!
کاربرانی که به دنبال انواع مطالب در موتورهای جستجو هستند وبلاگ را دوست دارند، چرا که مبحث وبلاگ با بحث سایت جدا میباشد. یک وبسایت میتواند بخش اصلی کسب و کار آنلاین شما باشد اما با استفاده از وبلاگ میتوانید تا مطالب آموزشی و مرتبط با کسب و کار خود را منتشر کنید.
از سوی دیگر بسیاری از کسب و کارهای آنلاین به گونهای هستند که صرفا جنبه معرفی دارند و تولید محتوا در آنها صورت نمیگیرد، بنابراین لازم است تا با استفاده از وبلاگ که در سایت خود راهاندازی میکنند اقدام به افزایش ترافیک از موتورهای جستجو نمایند.
این نکته را به خاطر داشته باشید که هر یک از عواملی که از طریق موتورهای جستجو بتواند منجر به ارسال بازدیدکننده در سایت شما شود از انواع تبلیغات بنری، بکلینک و… برای شما اهمیت بیشتری خواهد داشت، پس قبل از تمرکز بر روی چنین تبلیغاتی بر روی این مسائل متمرکز باشید تا بازدیدهای خود را از موتورهای جستجو دریافن کنید.
۹- لینکسازی و ارجاع را فراموش نکنید!
منظور از این ملاک برای لینک سازی داخلی میباشد، شما باید سعی کنید تا در مطالب و مقالاتی که منتشر میکنید همواره به مطالب مرتبط از طریق کلمات کلیدی لینک دهید تا موتورهای جستجو ان را بررسی کرده و بدانند که ارزش زیادی برای نوشتهای که به آن لینک کردهاید قائل هستید.
علاوه بر این میتوانید از صفحاتی که دارای پیج اتیوریتی بالایی هستند به سایر صفحات که قصد دارید تا در موتورهای جستجو در نتایج بالاتری قرار گیرند لینک سازی داشته باشید.
به همین صورت لینکسازی خارجی را نیز رعایت کرده و سعی کنید از سایتهای مرتبط با کسب و کار خود لینک دریافت کنید تا کاربران به سایت شما ارجاع داده شوند.
۱۰- ارسال نظر و دیدگاه در سایتهای مرتبط!
یکی از قدیمیترین روشهای جذب بازدیدکننده از دیگر وبسایتها ارسال دیدگاه میباشد. سعی کنید از طریق ابزارهایی مانند FollowerWonk و یا Google Reader/Blog Search در مورد خوانندههای فید دیگر وبسایتها اطلاعاتی بدست آورید.
سپس با به دست آوردن این آمار و ارقام در وبسایتهای مفید و دارای عضو فید بالا نظر بگذارید. نظر دادن در دیگر وبسایتها دارای اصولی میباشد که به آن Comment Marketing میگویند.
شاید جالب باشد بدانید که نیمی از کامنتهایی که در وبلاگها ثبت میشوند اسپم هستند و دارای هیچ ارزشی نمیباشند، پس سعی کنید تا در وبسایتی اقدام به ارسال دیدگاه کنید که ارزش داشته باشد.
۱۱- دیدگاهتان را در مورد نویسنده مهمان تغییر دهید!
متاسفانه در کشور ما جا افتاده است که بیشتر وبمستران یا حتی راحتتر بگویم تمامی وبمستران از اینکه در سایر سایتها اقدام به نویسندگی به صورت مهمان کنند خودداری کرده و آن را نوعی کار بیهوده و خیانت تلقی میکنند، از طرفی دیگر اگر هم کاربری باشد تا به صورت مهمان این کار را برای یک وبسایت انجام دهد، سایت مذکور در صورت وجود لینک خارجی آن را حذف خواهد کرد.
یک نویسنده مهمان بودن میتواند مزایای زیر را برای شما داشته باشد، که به شخصه هریک از آنها را تجربه کرده و به آنها معتقد هستم.
- وقتی که در سایر وبسایتهای مرتبط با سایت خود چه به صورت مهمان و چه به صورت اینکه در قبال نوشتن مقاله هزینهای را دریافت کنید، اگر سایت مذکور دارای بازدید بالا و رنک مناسبی در موتورهای جستجو باشد بر روی برندینگ شخصی خود فعالیت کرده و میتوانید خود را به سایرین معرفی کنید، با این کار پس از مدت زمانی بسیاری از وبمستران به سوی شما آمده و از شما میخواهند تا برای آنها نیز به تولید محتوا بپردازید.
- یکی از بهترین گزینهها برای لینک سازی از طریق سایتهای مشابه این است تا با ارسال یک مقاله به صورت مهمان در لابهلای محتوای مقاله خود یک لینک به سایت خود ارسال کنید و در بهینهسازی و ترافیک سایت خود موثر عمل کنید. فکر میکنم که معامله سودمندی برای دو طرف باشد، شما به لینکسازی برای خود میرسید و سایت مذکور نیز به تولید محتوای اختصای و مناسب دست خواهد یافت.
- مهمترین مسئله در نویسنده مهمان بودن نشان از این خواهد داشت که شما در مبحث نویسنده بودن حرفهای هستید و به همین دلیل مدیران سایر وبسایتها به نگارش شما علاقهمند شده و به طور اختصاصی میخواهند تا فقط و فقط برای آنها فعالیت کرده و در سایر سایتهای مشابه فعالیتی نداشته باشید. شاید کمی خودخواهانه به نظر برسد، اما رقابت یعنی همین!!!
۱۲- فعالیت در سایتهای پرسش و پاسخ و انجمنهای تخصصی!
سایتهای پرسش و پاسخ در ایران انگشت شمار هستند اما در مقابل انجمنها و فرومهای تخصصی در هر زمینه به وفور یافت میشوند که میتوانید در انها عضو شده و با پاسخدهی به سوالات و درخواست کاربران علاوه بر لینکسازی برای وبسایت خود آنها را راهنمایی کرده و همچون ملاک قبل بر روی برندینگ شخصی خود تمرکز کرده و به عنوان یک فرد حرفهای در کسب و کار مورد نظر شناخته شوید.
اگر شما به عنوان یک فرد شناخته شده مطرح شوید سایت شما نیز از آن نفع برده و کاربران رضایت کافی را از شما خواهند داشت، چرا که از مقالات و آموزشهای شما استفاده کرده و به نتیجه مطلوبی دست یافتهاند.
اگر مثل من شما هم قصد دارید تا در آینده یک کسب و کار انلاین در هر زمینهای راهاندازی کنید پیشنهاد میکنم از همین امروز در کنار کار و حرفهای که انجام میدهید روزانه زمان کافی حداقل برای یک ساعت را برای مواردی همچون فعالیت در شبکههای اجتماعی، تولید محتوا برای سایتها و… بپردازید تا به عنوان فرد حرفهای شناخته شوید.
۱۳- ثبت سایت در دایرکتوریهای مرتبط با کسب و کار!
ثبت سایت در دایرکتوریها نمیتواند به صورت مستقیم منجر به افزایش بازدید از سایت شما شود، اما از آنجایی که اقدام به لینکسازی میکنید میتواند در بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو گزینه مناسبی باشد.
دقت نمایید تا سایت خود را در هر دایرکتوری ثبت نکتید، برخی از دایرکتوریها ممکن است به هر دلیلی از طرف موتور جستجو به عنوان اسپمر شناخته شده باشند که این امر برای شما تاثیر بدی خواهد داشت.
۱۴- تبلیغلات در سایتهای مرتبط!
این بخش دارای هزینه برای شما خواهد بود و باید برای بدست آوردن آن ابتدا اقدام به طراحی بنر، نوشتن رپورتاژآگهی مناسب و یا هر نوع تبلیغی که قصد دارید تا از آن استفاده کنید کرده و پس از واریز هزینه تبلیغات به حساب سایت مورد نظر اقدام به دریافت ترافیک از سایت مذکور شوید.
در استفاده از تبلیغات باید دقت داشته باشید که سایت مورد نظر با محوریت کسب و کار شما هم راستا بوده و ترافیک مناسبی را به شما ارائه دهد، علاوه بر آن بر روی روانشناسی مکانهای کلیک توسط کاربران نیز آشنایی داشته باشید تا در بهترین مکان ممکن تبلیغات تصویری خود را درج کنید.
در مقالهای دیگر به طور مفصل به این موضوع خواهم پرداخت که تبلیغات صورت گرفته باید چه معیارهایی داشته باشد.
[بخش سوم مقاله افزایش بازدید وردپرس]
شاد باشید..