افزایش بازدید در وردپرس (بخش اول)
افزایش بازدید در وردپرس و در هر نوع سایت، وبلاگ و حتی شبکههای اجتماعی مهمترین مسئلهای است که تمامی وبمستران و فعاللان حوزه کسب و کار آنلاین به دنبال آن هستیم. میزان افزایش بازدید سایت در وردپرس و تمامی سایتها میتواند در رابطهی مستقیم و تنگاتنگی با میزان درآمد و فروش سایت شما داشته باشد.
در این مقاله از دکتر وردپرس قصد دارم تا به بررسی عوامل و راهکارهایی که با استفاده از آن میتوانید ترافیک وبسایت خود را به صورت اصولی و دقیق و با یک دید چراغ روشن پیش ببرید را بیان کنم. این مقاله درواقه بخش اول راههای افزایش بازدید میباشد و ادامه آن را در مقالات بعدی دکتر وردپرس میتوانید دنبال کنید، پس از انتشار ادامه مثاله در پایان این مقاله لینک آن را قرار خواهم داد.
افزایش بازدید در وردپرس
عوامل مختلفی دست در دست هم میدهند تا در نهایت منجر به این شوند تا ترافیک سایت وردپرسی شما افزایش پیدا کند، مهمترین عاملی که میتواند در نهایت به بهترین شکل ممکن بازدید سایت شما را افزایش دهد بهینهسازی و سئو وردپرس میباشد تا در کلمات کلیدی مختلف بتوانید در موتورهای جستجو در بالاترین سطح ممکن قرار بگیرید، اما در این مقاله به سایر عوامل که به صورت آسانتر میتوانید به آنها دست یابید اشاره خواهم کرد.
۱- تکلیف خودتان را مشخص کنید!
قبل از اینکه به راهاندازی سایت بپردازید تکلیف خود را مشخص کنید که دقیقا به دنبال چه هدفی هستید؟ با چه محوریتی میخواهید به درآمد برسید، یا اینکه اصلا برای کسب درآمد یک سایت را راهاندازی میکنید و یا هدفهای دیگری که برخی از افراد به اصطلاح برای پز دادن و چشم و هم چشمی وارد این عرصه میشوند.
پس از اینکه هدف شما مشخص ضد همانطور که در بالا اشاره کردم باید به دنبال کلمات کلیدی مرتبط با محوریت سایت خود باشید و ببینید چه کلمات کلیدی بیشترین جستجو را در موتورهای جستجو دارند. در همین حین رقبای خود را پیدا کرده و کلمات کلیدی که آنها از آن استفاده میکنند را از لیست خود خارج کنید و تمرکز بیشتر خود را بر روی کلمات کلیدی بلا استفاده توسط رقبا بگذارید.
۲- استفاده از دامنه مناسب!
ملاک انتخاب دامنه مناسب ابتدا در این است که در ذهن کاربر باقی بماند و سپس در موتورهای جستجو نیز از نظر کلیدواژه قابل درک باشد. سعس کنید دامنهای را برای کسب و کار و وبسایت خود ثبت کنید که تا میزان ممکن کوتاه و معنادار بوده و به راحتی در ذهن کاربر باقی بماند و در عین حال شامل کلمه کلیدی کسب و کار شما باشد.
این ملاک به قدری مهم است که جای دارد به طور مفصل به آن پرداخته شود، بنابراین برای رسیدن به هدف پیشنهاد میکنم تا مقالات مرتبط در این زمینه را مطالعه کنید، پیش از این به ملاکهای انتخاب دامنه مناسب از نظر سئو در دکتر وردپرس پرداختهام که میتوانید آن را مطالعه کنید.
۳- تولید محتوای اختصاصی و خلاق داشته باشید!
از ابتدای شروع آپدیت جدید گوگل به نام گوگل پاندا(Google Panda) یک موضوع میان تمامی افراد صاحب نظر مشترک بوده است و آن هم محتوای وبسایت و وبلاگ میباشد.
سعی کنید هیچگاه از محتوای دیگران استفاده نکرده و کپی را کنار بگذارید و خود به تولید محتوا بپردازید، این موضوع به حدی حائزاهمیت است که به جرئت میتوانم بگویم شده حتی یک کاراکتر هم نباید کپی کنید. شاید بپرسید چرا؟!
همواره دیده شده است که سایتهایی که با کپی مطالب و به اصطلاح دزدی مطالب از سایری پیش میروند موفق نیستند. اگر شما با این عقیده مخالف هستید پیشنهاد میکنم در یک پروسه دو ماهه یک آزمایش انجام دهید، روزانه یک مطلب اختصاصی تولید کرده و از بهترین نوع نگارش، استفاده از تصاویر و رسانههای گرافیکی، استفاده از جدول گذاری و سایر المانها در آن استفاده کنید. حال آمار خود را با دو ماه قبل مقایسه کنید، چه میبینید، قول میدهم که متعجب خواهید شد.
پیش از این نیز به بررسی این موضوع پرداختهام که میتوانید در مقاله فاکتورهای مهم محتوای سایت و تاثیر آن بر سئو آن را دنبال کنید.
این گفته صرفا یک تجربه شخصی است که در طول مدت کمتر از دوماه خود من به آن دست یافتهام، پس از تجربه دیگران در هر جایی درس بگیرید و راه رفته آنها را تکرار نکنید.
۴- استفاده از طراحی حرفهای و کاربرپسند!
طراحی حرفهای و کاربرپسند از روشهای جذف مخاطب میباشد، وقتی کاربری از ظاهر سایت شما شگفتزده شود مطمئنا سایت شما را بوکمارک کرده و در خاطر خود میسپارد تا همواره در زمان وبگردیهای خود مطالب را دنبال کند.
وقتی کاربری وارد سایت شما میشود انتظار دارد تا در کوتاهترین زمان ممکن سایت لود شده و بتواند مقاله شما را مطالعه نماید. استفاده از تبلیغات بیش از حد همچون تبلیغات پاپآپ برای کاربران زننده است به حدی که بسیاری از آنها لیست سیاهی را در مرورگر خود دارند که به سایتهایی که از تبلیغات زیاد و پاپآپ استفاده میکنند حتی سر نمیزنند و آن را جزو لیست خود قرار میدهند.
۵- مردمی و کاربرپسند باشید!
تمامی کاربران انتظار دارند تا وبسایتی که به آن مراجعه میکنند بر اساس سلایق و اعتقادات آنها بوده و به اصطلاح مردمی باشد و مقالات منتشر شده در آن تنها و تنها یک هدف را دنبال کند، و آن هم چیزی نباشد جز “رضایت خوانندهگان”.
اگر دوست دارید تا سایت شما بازدید بالایی داشته باشد سعی کنید مردمی باشید و از چیزهایی که کاربران به دنبال آن هستند در مقالات خود استفاده کنید.
۶- چه میزان بازدیدکننده بالقوه دارید!
این نکته را به خاطر داشته باشید که “تعداد بازدیدکنندههایی که در روز دارید مهم است، نه تعداد کل بازدیدهایی که دارید”. بسیاری از وبمستران روزانه آمار خود را بررسی کرده و متوجه میشوند که تعداد بازدید کل آنها مناسب است اما تاثیر خوبی را ندارند، اینکه چه تعداد بازدید کل دارید مهم نیست، اما اینکه چه تعداد بازدید کننده در روز داشته باشید مهم است.
تعداد بازدید کنندههای شما در یک روز نشان دهندهی این نمیباشد که شما موفق بودهاید یا خیر بلکه میزان کابرانی که به سایت شما بازمیگردند نشان موفق بودن یا نبودن شما هستند. مهمتر از تعداد کاربرانی که به سایت شما بازمیگردند زیرا برای هر سایتی آن گروه از بازدید کنندهها که به Returning Visitors شناخته میشوند حائز اهمیت هستند.
۷- استفاده از خبرنامه!
استفاده از خبرنامه میتواند به عنوان یکی از اصولیترین راههای جذب مخاطب باشد. کاربران همواره در پایان شب ایمیلهای خود را بررسی کرده و آنها را مطالعه میکنند بنابراین سعی کنید تا در ساعات پایانی روز که بهترین زمان برای آن میتواند بین ساعات ۲۰ الی ۲۳ باشد خبرنامه خود را ارسال کرده باشید.
با این کار میتوانید لیستی از خلاصه مطالب خود را که در وبسایت خود منتشر کردهاید را برای آنها ارسال کرده و به صورت بالقوه این کاربران را به مشترک واقعی خود تبدیل کنید.
برای جمعآوری لیست خبرنامه نیز میتوانید با استفاده از مقاله ارسال خبرنامه در وردپرس با MailChimp for WordPress امکان دست یافتن سریع به مخاطبان بیشتر در خبرنامه را برای خود فراهم کنید.
اما خود این اصل نیز دارای اصول صحیحی است که میبایست آنها را رعایت کنید که در مقالات بعدی به بررسی ایمیل مارکتینگ در وردپرس خواهم پرداخت.
[بخش دوم مقاله افزایش بازدید وردپرس]
پایان بخش اول