13 وظیفه ی مهم نگهداری وردپرس برای عملکرد بهتر-بخش دوم
اگر به خاطر داشته باشید در آموزش قبلی به بررسی تعدادی از وظایف مهمی که باید وب مستران برای نگهداری و تعمیر وردپرس انجام دهند، پرداختیم. حال در این آموزش به ادامه نکات مهم جدیدی درمورد نگهداری وردپرس می پردازیم.
13 وظیفه ی مهم نگهداری وردپرس برای عملکرد بهتر-بخش دوم
در این آموزش چند وظیفه ی مهم دیگری که باید وب مستران جهت نگهداری و تعمیر وردپرس انجام دهند می پردازیم که به صورت زیر می باشد. این موارد را باید در ادامه نکات قبلی که گفته شد انجام دهید و رعایت کنید.
مورد چهارم: بررسی و حذف نظرات اسپم در سایت
اگر از افزونه Akismet در سایت وردپرس خود برای حذف نظرات اسپم استفاده می کنید، سپس به صورت خودکار، لیست دیدگاه ها را از نظرات اسپم حفظ می کند. در برخی مواقع ممکن است که Akismet، یک دیدگاه غیر اسپم را به عنوان دیدگاه های اسپم علامت گذاری کند. بنابراین لازم است که شما پس از مدتی لیست نظرات اسپم را بررسی کنید تا در این بین یک نظر به اشتباه به عنوان نظرات اسپم شناسایی نشده باشد.
پس از بررسی های لازمه شما می توانید لیست نظرات اسپم را از سایت خود حذف کنید. اما اگر شما هزاران نظرات اسپم در سایت خود دارید، سپس شما باید از این روش برای حذف دسته ای نظرات اسپم در وردپرس استفاده کنید. انجام این کار لزوما عملکرد سایت شما را بهبود نمی دهد ولی شما مطمئن خواهید شد که نظرات غیر اسپم سایت را از دست نمی دهید.
مورد پنجم: تمامی فرم های وردپرس را تست کنید
افزونه های فرم ساز بسیاری در وردپرس وجود دارد. WPForms یکی از این افزونه ها است که به راحتی می توانید با کمک این آن، فرم های زیبایی را برای سایت خود طراحی کنید. اما در برخی مواقع به دلیل اشتباهات ناشی از تنظیمات سرور هاست یا ارائه دهنده سرویس ایمیل، ممکن است این فرم ها به صورت ناگهانی ارسال ایمیل ها را متوقف کنند. بنابراین لازم است که شما تمامی فرم های سایت خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که به درستی عمل می کنند.
مورد ششم: بهینه سازی پایگاه داده وردپرس سایت
وردپرس بیشترین اطلاعات و داده ها را در پایگاه داده وردپرس خود ذخیره می کند. این اطلاعات شامل تمامی مطالب، نظرات، کاربران و تنظیمات است. با این حال استفاده بیش از حد از پایگاه داده، باعث جمع آوری داده های غیر ضروری می شود. در این صورت اندازه بک آپ وردپرس را افزایش می دهد که ممکن است آپلودها، دانلودها و همچنین بازگردانی بک آپ وردپرس را تحت تاثیر قرار دهد.
بهینه سازی پایگاه داده وردپرس به شما کمک می کند تا جداول بدون استفاده را حذف کنید و عملکرد پایگاه داده را بهبود می بخشد. اگر در این زمینه اطلاعات لازم را ندارید، می توانید اموزش های بهینه سازی پایگاه داده وردپرس را مطالعه کنید.
مورد هفتم: اجرای تست های عملکرد
بسیاری از کاربران وقتی برای اولین بار شروع به راه اندازی سایت می کنند، در همان ابتدا وردپرس را بهینه سازی می کنند ولی در ادامه به آن توجهی نمی کنند. در این بین شما به نوشتن مطالب جدید در سایت، نصب افزونه های جدید و یا تغییر قالب سایت خود می پردازید، که همه ی این موارد ممکن است بر عملکرد سایت وردپرس شما تاثیر گذار باشد. وب سایت هایی که سرعت بالایی دارند، نه تنها برای جذب کاربران مفید است، بلکه عملکرد وب سایت را برای موتورهای جستجو بهبود می بخشد.
به همین خاطر شما باید به صورت منظم عملکر کلی سایت را بررسی کنید. بررسی عملکرد سایت فقط محدود به صفحه اصلی سایت نمی باشد. بلکه باید محبوب ترین مطالب و برگه های مهم سایت را هم مورد بررسی و تست قرار دهید.
مورد هشتم: پیدا کردن و رفع خطاهای 404 در سایت
زمانی که کاربران بر روی مطلبی از سایت کلیک می کنند و لینک این مطلب به هر دلیلی وجود نداشته باشد، وردپرس یک صفحه ی خطای 404 را به آنها نمایش می دهد. خطاهای 404 معمولا به این دلیل رخ می دهند که کاربران یک آدرس را به صورت اشتباه وارد می کنند.
با این حال می توان گفت خطای 404، زمانی رخ می دهد که یک صفحه در دسترس نیست و وجود ندارد و این یک تجربه ی بد برای کاربران سایت است. پس هر چه زودتر صفحات خطای 404 سایت خود را پیدا کنید و رفع نمایید.
دوستان عزیز امیدوارم که این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. ادامه وظایف نگهداری و تعمیر وردپرس را در بخش آخر این آموزش برای شما عزیزان معرفی می کنیم.
با آرزوی سلامتی و پیروزی