13 وظیفه ی مهم نگهداری وردپرس برای عملکرد بهتر-بخش اول
مدیران سایت ها باید دقت داشته باشند که وظایف تعمیر و نگهداری وردپرس را به صورت منظم انجام دهند. پس از راه اندازی یک سایت اغلب کاربران بررسی های لازم برای نگهداری وردپرس را انجام نمی دهند، مگر اینکه خطایی پیش آید. با اجرا وظایف نگهداری و تعمیر وردپرس به صورت منظم می توانید اطمینان حاصل کنید که سایت وردپرسی شما بهترین عملکرد را دارا می باشد. در این مقاله به شما 13 وظیفه ی مهم نگهداری وردپرس که باید برای عملکرد بهتر سایت به صورت منظم انجام دهید، می آموزیم. همچنین به شما می گوییم که هر یک را به چه صورتی انجام دهید.
13 وظیفه ی مهم نگهداری وردپرس برای عملکرد بهتر-بخش اول
سایت وردپس یک سیستم قدرتمند متشکل از چندین بخش می باشد. که این بخش ها شامل هاست وردپرس، خود نرم افزار وردپرس، افزونه ها و قالب ها می باشد. در وردپرس با افزودن محتوا و تصاویر یک سایت وردپرسی راه اندازی کنید که توسط بازدیدکنندگان سایت مورد بازدید قرار می گیرد. اما تنها این کافی نیست! برای اینکه بدانید سیستم وردپرس شما بهترین عملکرد را دارا می باشد باید از آن مراقبت کنید. برای این منظور چندین وظیفه ساده و راحت جهت تعمیر و نگهداری وردپرس وجود دارد تا شما اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما در بهترین حالت ممکن کار می کند.
حال شاید باتوجه به توضیحات بالا این سوال به ذهن شما برسد که هر چند وقت یکبار باید وظایف تعمیر و نگهداری وردپرس را انجام داد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت اگر وب سایت شما بازدیدکنندگان بسیاری دارد درواقع دارای ترافیک بالایی است، باید هر سه ماه یکبار وظایف نگهداری وردپرس را انجام دهید. ولی برای وب سایت هایی با ترافیک و محتوای کم باید این کار را هر شش ماه یکبار انجام دهید.
حال بیایید باهم به بررسی 13 وظیفه ی مهم نگهداری وردپرس بپردازیم. این روش ها عبارتند از:
مورد اول:پسورد بخش های مختلف وردپرس را تغییر دهید
کلمات عبور اولین سیستم دفاعی شما دربرابر دسترسی های غیر مجاز به سایت می باشند. در این صورت همیشه شما باید از کلمات عبور قوی برای تمامی اکانت های آنلاین خود از جمله وب سایت وردپرس تان، اکانت FTP و دیتابیس وردپرس انتخاب کنید. با این وجود، حتی ممکن است شما از کلمات عبور قوی استفاده کنید و آنها در معرض خطر قرار گیرد و شما اصلا متوجه این موضوع نشوید.
از همین رو کارشناسان امنیتی وردپرس توصیه می کنند که به صورت منظم کلمات عبور سایت وردپرس تان را تغییر دهید. این تغییر رمز شامل کلمه عبور برای ناحیه مدیریتی وردپرس، حساب های FTP یا SSH و همچین کلمه عبور پایگاده داده وردپرس شما می شود.
اما اگر شما با روش چگونگی تغییر پسورد این بخش ها آشنا نیستید، می توانید آموزش های وردپرسی که در این زمینه می باشد را مطالعه کنید.
مورد دوم: تهیه ی یک نسخه پشتیبانی کامل از سایت وردپرس
بک آپ گیری یکی از مهم ترین ابزارهای وردپرس در وب سایت شما می باشد. افزونه های بسیاری در زمینه ی تهیه ی بک آپ گیری وجود دارد. به شما کمک می کند تا فرآیند بک آپ گیری در وردپرس به صورت کاملا خودکار انجام شود. اما با این وجود ممکن است که مراحل پشتیبان گیری از سایت به صورت ناگهانی بدون اینکه شما متوجه شوید، متوقف گردد.
در این صورت در بعضی مواقع شما نیاز دارید که به صورت دستی از وب سایت خود یک نسخه پشتیبان به صورت کامل تهیه کنید. پس از تهیه ی نسخه پشتیبان باید مطمئن شوید که این بک اپ ها در محل مناسبی ذخیره شوند. برای مثال شما می توانید نسخه های پشتیبان را در سیستم خود یا Dropbox، Google Drive ذخیره کنید.
مورد سوم: بررسی و آپدیت تمامی فایل های وردپرس
وردپرس از یک سیستم برای مدیریت آپدیت هسته وردپرس، افزونه ها و قالب ساخته شده است. در وب سایت خود باید همیشه از آخرین نسخه وردپرس استفاده کنید و همواره افزونه ها و فالب سایت را بروز نگهدارید. با این حال ممکن است شرایطی پیش آید که شما نتوانید افزونه و .. را بروز رسانی کنید.
برای مثال یک افزونه یا قالب پرمیوم که لایسنس ان حذف شده باشد، در این صورت بررسی بروز رسانی با مشکل روبرو می شود. در این مواقع به صفحه بروز رسانی وردپرس بروید و به صورت دستی بروز رسانی ها را بررسی کنید. تمامی افزونه های نصب شده و قالب سایت را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید آخرین نسخه آنها نصب شده است.
دوستان عزیز اگر می خواهید وظیفه های مهم نگهداری وردپرس را بدانید، در بخش های بعدی این آموزش همراه ما شوید.
موفق و پیروز باشید