تشخیص نوع قالب وردپرس استفاده شده در یک سایت
قالب بعضی از وب سایت ها آنچنان زیبا و حرفه ای طراحی شده است که در همان ابتدا کاربران را به سمت خود جذب می کند. در این بین اکثر کاربران تمایل دارند، بدانند که از چه نوع قالب وردپرسی برای ساخت سایت استفاده شده است. اگر شما دوستان هم تابحال این موضوع برای تان پیش آمده است ولی نمی دانید چگونه می توان قالب یک سایت را تشخیص داد، با آموزش تشخیص نوع قالب وردپرس همراه ما شوید.
تشخیص نوع قالب وردپرس استفاده شده در یک سایت
وقتی تصمیم به راه اندازی یک وب سایت جدید دارید، انتخاب یک قالب مناسب، اولین و مهم ترین قدم در راه اندازی سایت می باشد. اکثرا شما ایده و الهاماتی از وب سایت هایی که دیده اید برای راه اندازی سایت خود می گیرید. در بعضی موارد شما ممکن است بخواهید وب سایت تان تقریبا همان طرح و ویژگی وب سایت های دیگری که در اینترنت مشاهده کرده اید، داشته باشد.
حال در ادامه به روش تشخیص نوع قالب وردپرس می پردازیم.
تشخیص نوع قالب وردپرس استفاده شده در سایت به صورت دستی
در بعضی موارد مدیران وب سایت ها نام قالب وردپرس شان را تغییر می دهند. در این صورت ابزارهایی که برای تشخیص نوع قالب وردپرس وجود دارد، از این عمل باز می مانند. اما با این حال ممکن است هنوز نشانه های پنهان بسیاری در کدهای قالب موجود باشد. که شما با کمک آنها بتوانید نوع قالب وردپرس را تشخیص دهید.
خب دوستان عزیز بیایید که باهم به بررسی این روش بپردازیم:
هر قالب وردپرس باید یک فایل style.css داشته باشد. این فایل شامل هدر قالب است که به وردپرس، نام قالب، نویسنده قالب، آدرس، نسخه و … را نشان می دهد. همچنین شامل کدهای CSS استفاده شده توسط قالب می باشد.
برای پیدا کردن این فایل ابتدا باید به وب سایت مراجعه کنید. سپس بر روی هر نقطه از صفحه، راست کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه ی ‘View Page Source’ را انتخاب کنید. سپس سورس کدهای این صفحه از سایت که در حال مشاهده ی آن هستید در صفحه جدیدی نمایش داده می شود. در ادامه شما باید در این صفحه به دنبال قطعه کدی همانند کد زیر باشید:
<link rel='stylesheet' id='themename_style-css' href='http://example.com/wp-content/themes/theme-name/style.css?ver=1.1.47' type='text/css' media='all' />
همچنین شما می توانید بر روی آدرس خط بالا کلیک کنید تا فایل style.css باز شود. در ابتدای فایل style.css، بلاک هدر قالب، که شامل اطلاعاتی درباره ی قالب نصب شده می باشد، وجود دارد. به طور معمول این اطلاعات به صورت زیر می باشد:
Theme Name: Theme Name Theme URI: https://example.com Author: ThemeAuthorName Author URI: https://example.com Description: My Theme is a flexible WordPress theme designed for portfolio websites Version: 1.1.47 License: GNU General Public License v2 or later License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html Text Domain: hestia Tags: blog, custom-logo, portfolio, e-commerce, rtl-language-support, post-formats, grid-layout, one-column, two-columns, custom-background, custom-colors, custom-header, custom-menu, featured-image-header, featured-images, flexible-header, full-width-template, sticky-post, theme-options, threaded-comments, translation-ready
شما ممکن است آدرس قالب و یا آدرس نویسنده قالب را پیدا کنید که آن شما را به قالب استفاده شده در سایت هدایت می کند.
پیدا کردن قالب والد
بعضی از وب سایت های وردپرس از قالب فرزند برای سفارشی سازی سایت خود استفاده می کنند. در این موارد فایل هدر شامل اطلاعات قالب والدی می باشد که برای راه اندازی سایت استفاده کرده اید.
* Theme Name: My Child Theme Description: Just a child theme Author: Peter Smith Author URL: Write here the author's blog or website url Template: hestia Version: 1.0 License: GNU General Public License v2 or later License URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html Text Domain: my-child-theme */
در مثال بالا، بلوک هدر دارای یک پارامتر اضافه به نام ‘Template’ می باشد. این template، نشان دهنده والد قالب نصب شده در سایت می باشد. همچنین با بررسی سورس کدهای قالب می توانید، قالب والد را پیدا کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما دوستان عزیز