آموزش کپی رایتینگ | ترفندها و تکنیک های تبلیغ نویسی
آنچه می خوانید
به جرئت میتونم بگم کپی رایتینگ جز پر درآمد ترین شغل های دنیاست که هر شرکت یا کسب و کاری نیازمنده یک کپی رایتینگ حرفه ایه. قطعا شما هم سوالات زیادی در مورد کپی رایتینگ و نحوه تولید محتوا برای کسب و کارتون دارید اما نمیدونید چی کار کنید ! یا چطوری اینکارو انجام بدید. در این مقاله قصد داریم به صورت اختصاصی و مفید در مورد آموزش کپی رایتینگ باهم گفتگو کنیم و یادبگیریم چطور میتونیم از طریق این روش برای افزایش فروش محصولات و خدمات کسب و کارمون استفاده کنیم.
کپی رایتینگ چیست؟
کپی رایتینگ در واقع یک نوع تکنیک برای نوشتن متن هست که باعث جذب مخاطب های بیشتر نسبت به کسب و کار شماست. حالا این متن کاری میکنه که کاربران همیشه از محصولات و خدمات شما استفاده کنند. علم و حرفه ی کپی رایتینگ کار هر کسی نیست و نیازمند تجربه و کار های اشتباهی هست که در طول مسیر به وجود میاد.
خودتون بهتر میدونید هزینه های تبلیغات در سایت ها، پیج های اینستاگرام و … خیلی بالا رفته و اگر توان پرداخت این همه هزینه برای برند شدن ندارید باید بهتون بگم که تنها چاره کار، کپی رایتینگ درست و تولید محتوای جذاب و حرفه ای هستش در غیر این صورت کسب و کار شما با شکست مواجعه میشه. اگر بخوایم عامیانه کلمه کپی رایتینگ رو ترجمه کنیم به معنای تبلیغ نویسی هست. وقتی که شما هنر تبلیغ نویسی رو بلد باشید تحت هیچ شرایطی در کسب و کار و حتی زندگی خودتون شکست نمیخورید چرا که قدرت کلمات زندگی شما رو زیر رو میکنه.
یک مثال ساده برای کپی رایتینگ
فرض کنید میخواهید برای یک قرص سردرد یک متن تبلیغاتی بنویسید، چه متنی رو مینویسید :
- بهترین داروی سردرد سال ۲۰۱۹ ؟
- بهترین داروی سردرد ایرانی ؟
- بهترین داروی سردرد گیاهی ؟
- بهترین داروی سردرد با تاییدیه وزارت بهداشت ؟
- بهترین داروی سردرد جهان ؟
- یا پزشکان موقع سردرد چه دارویی مصرف می کنند ؟
دقیقا دیدید که چی شد ؟ زمانی که شما گزینه ی ششم رو خوندید به فکر فرو رفتید درسته ؟ این یعنی کپی رایتینگ درست و اصولی. متن تبلیغاتی شما اینقدر باید جذاب باشه که هم کاربر رو به فکر ببره و مثل یک چسب بازدیدکنندگان رو به کسب و کار شما وصل کنه. پس اگه شما یک وبسایت یا یه فروشگاه آنلاین در اینستاگرام یا تلگرام دارید و محتوای خوبی هم تولید میکند اما ! اما فروشی ندارید باید خدمتتون بگم کارتون یه جایی میلنگه و اونم کپی رایتینگ یا تبلیغ نویسی هستش که در کسب و کارتون ازش استفاده نکردید.
تفاوت کپی رایتینگ و کپی رایت چیه ؟
خیلی از دوستان کپی رایتینگ و کپی رایت رو باهم اشتباه میگیرند، کپی رایت در واقع حق استفاده یا مالکیت از یک محصول هستش اما کپی رایتینگ یه دنیای دیگه است. پس یادتون باشه که این دو مورد از لحاظ اسمی شبیه هم هستند اما از لحاظ معنایی خیلی متفاوتن، پس حواستون باشه. :)
شاید الان این سوال براتون پیش بیاد که کپی رایتر کیه این وسط !
کپی رایتر میتونه با صحبت کردن مثل آب خوردن محصولات و خدمات شما رو خیلی راحت بفروشه و اینکه میتونه در تبلیغات شبکه های اجتماعی، ایمیل هاتون و بیلبورد ها و … نجاتتون بده. پس از قدرت کپی رایتر ها غافل نشید. زمانی که شما تکنیک های کپی رایتینگ رو بلد باشید فروش محصولات و خدمات شما بدون شک چندین برابر میشه و دیگه نیازی به صرف هزینه های میلیونی زیاد برای تبلیغات نیستید و این کپی رایتینگ که به شما کمک میکنه کسب و کارتون پیشرفت کنه.
شما با کپی رایتینگ درست روی ذهن مخاطب از لحاظ روانشناسی کار میکنید که از محصولات و خدمات شما استفاده کنه و خرید خودش رو هم به باقی دوستانش پیشنهاد بده. اما این نکته رو هم بگم حتی اگه شما بهترین متن تبلیغاتی رو برای محصولات و خدماتتون استفاده کنید و چیزی که گفتید با کیفیت محصولات و خدمات رسانی شما متفاوت باشه یعنی کیفیت نداشته باشه متاسفانه خیلی زود کسب و کارتون نابود میشه.
پس با این دیدگاه که فقط متن تبلیغاتی جذاب بنویسیم اصلا کافی نیست.
اگر در کسب و کارتون افراد ناراضی یا شاکی دارید با کپی رایتینگ میتونید این مشکلات رو هم حل کنید، اما اول بیاید که یه داستان ساده در مورد کپی رایتینگ و قدرت کلمات باهم بشنویم که چطور این علم میتونه بهتون در هر ضمینه ای کمک کنه :
داستان دعوای زن و شوهری سارا و علی، صابر میخواد دعوای این دو غنچه نوشکفته رو حل کنه اما چطوری ؟
سلام سارا ؟ میگم که بیا با علی آشتی کن بچه ای مگه اخه
جواب سارا : نمیخواممم، خیلی باهام دعوا میکنه، تازه اونم سر یه چیز ساده
خوشبختانه صابر این وسط کپی رایتینگ بلده و با این جملات دست بردار نیست
جواب صابر : ببین سارا علی خیلی دوست داره و خیلی پسر خوبیه، چند روزی بود که از علی خبر نداشتم و نمیدونستم باهم دعوا کرده بودید، امروز
خودش بهم زنگ زد خیلی ناراحت بود، خودشم میگفت که تقصیر منه و از کوره در رفته، علی نیاز داره تو بیشتر درکش کنی. تازه شم از لابلای حرفاش
کشیدم بیرون که چند روزی هست اصلا غذا هم نمیخوره :( اما خودتم میدونی سارا پسرا یه غرور کوچیکی دارن دیگه. تو خودت خدای قهر کردنی
دختر، ما چیزی میگیم اخه ؟ درضمن شیرینی آشتی کنونتون رو من همین الان میخوام باشه ؟ یا سه نفری قرار بزاریم بریم ناهار 😍 💋
جواب سارا : باووشهههه حالااااااا این بارووو آشتی میکنیم ! کی بریم ناهار 💋😍
به همین سادگی تونستم این دو غنچه نوشکفته رو باهم آشتی بدم، اگه با کسی هم قهرید کامنت بدید با هزینه کم 😁 آشتیتون میدم.
حالا جدا از شوخی بیاید خیلی کوتاه در مورد استارت آپ یا کسب و کارهایی حرف بزنیم که تازه کارشون رو شروع کردن و فک میکنند با ساختن کاور و بنر های تبلیغاتی گرافیکی میتونند رشد کنند، اما اصلا اینطوری نیست. بیاید پیشنهاد خودم رو در مورد استارت آپ ها بهتون بگم :
استارت آپ ها اول کار پول ندارند، اما استعداد و انگیزه شو دارند. چون که پول ندارند فک میکنند نمیتونند اون کار رو انجام بدن. اگر واقعا سرمایه ندارید که توی سطح وب تبلیغات بکنید برید سر وقت اینستاگرام. در اینستاگرام بدون هیچ هزینهای میتونید یک رسانهی حرفه ای داشته باشید. اما چطوری ؟ شما هرچقدر در اینستاگرام خودمونی تر محتوا تولید کنید موفق تر میشید، هیچ کسی از شمایی که تازه کار هستید انتظاری نداره. عکس های گرافیکی باعث میشه یک پرده بیاد جلوی ظاهر و واقعیت استارت آپ شما رو بگیره. شما در تیم استارت آپ تون در جایی که هستید با کلی چالش دسته و پنجه نرم میکنید و تجربه به دست میارید بعد میاید در اینستاگرام چند تا عکس گرافیکی به مخاطب نشون میدی ؟ پس باید چی کار کنیم ؟ شما باید داستان استارت آپ تون رو به مخاطب بگید با عنوان های جذاب و کپشن های حرفهای. یا حتی پشت صحنه استارت آپی که دارید. ولی یادتون باشه که تمام چیزی که در پشت صحنه استارت آپ تون هست رو نشون ندید. مخاطب ها جهت شما رو مشخص میکنند اما اگه بهشون خوب گوش بدید و طبق نیاز مشتری یا کاربرانتون پیش برید موفق میشید. خب زیاد نمیخوام در مورد استارت آپ ها حرف بزنم که دنیای خودشو داره. بیاید بریم در مورد محتوا صحبت کنیم که کلی حرف دارم براتون.
راز یک محتوای عالی
به زبون ساده ! میدونید راز تولید محتوای خوب چیه ؟ اولین و آخرین راز تولید یک محتوای عالی یک چیزیه به نام ارزش. سوالی در مرحله اول باید از خودتون بپرسید اینه که اصلا محتوای من چه ارزشی برای مخاطب های وبسایت، اینستاگرام و … ایجاد میکنه. باید بدونید دقیقا چی کار میکنید. آیا :
- دارم مخاطبانم رو سرگرم میکنم ؟
- دانش اون هارو زیاد میکنم ؟
- با محصولاتم زندگیشونو راحت تر میکنم ؟
قبل از اینکه محتوا یا متن تبلیغاتی درست کنید یا برید به سمت کپی رایتینگت اول باید به این فکر کنید من دارم چی کار کنم، چه ارزش های میخوایم برای کاربران و مشتریانم ایجاد کنم. اینکه شما به این فکر کنید که باید بهترین بنر تبلیغاتی رو استفاده کنم یا هزینهی زیادی برای تبلیغات بدم یک شوخی به تمام معناست. هرچیزی به جز ارزش برای کاربران در تولید محتوا حاشیه است. اگر وبسایت یا اینستاگرام شما ارزشی برای مخاطب ایجاد نکنه هیچ انتظاری نباید داشته باشید که به درآمد برسید یا برند بشید. پس به ایجاد ارزش فکر کنید. به دنبال حاشیه برای گرفتن عکس های جذاب، ویدیو های پر هزینه و … نباشید. این موارد نه اینکه به شما کمکی نکنند اما در اولویت اول نیستند.
برای ایجاد ارزش باید چی کار کنیم حالا؟
خیلی سادس، به جای اینکه حرف بزنید؛ گوش بدید. همه دنبال این هستند که چطوری عکس و ادیت کنم، به کی بگم بیاد ویدیو ادیت کنه، چقدر سرمایه بزارم تبلیغ کنم، چرا فلانی منو لایک نکرد و … هیچ کمکی به شما نمیکنه. در مرحله اول شما باید بفهمید مخاطب های شما دقیقا به چه چیزی لازم دارند و بعد میرسه به مارکتینگ و بازاریابی. برای سئو شما فرضا میرید در کیورد پلنر سرچ میکنید و کلماتی که مردم جستجو کردند رو پیدا و برای سایتتون محتوا تولید میکنید. اما در اینستاگرام شما به راحتی میتونید با رفتن به #هشتگ های مرتبط با حوزه کاری خودتون محتوا های پرطرفدار رو پیدا کنید. باید ببینید مردم دنبال چی هستند. بعد از این مرحله باید ببینید که چطور میتونیم با محتوایی که میخوایم تولید کنیم نیاز های مخاطبان و مردم رو رفع کنیم. میتونید سوالات مردم رو در کامنت سایت ها و پیج های اینستاگرام ببینید و یاداشت میکنیم و جواب این سوال هارو با یک محتوا پاسخ میدیم. به همین راحتی چون بحث امروز ما در مورد کپی رایتینگ هست و این موضوع مربوطه به تولید محتوا هم میشه قصد داشتم که یکسری نکاتی که میتونه به تولید محتوا برای کسب و کارتون نیازه هم گفته باشم. خوب قبل از اینکه بریم به بخش ترفند های تبلیغ نویسی بزارید یک نکتهی دیگه ای هم در مورد تولید محتوا براتون بگم که احتمالا در موردش اطلاعاتی دارید :
محتوا پادشاه است (content is king)
مطمعنا این شعار یا عبارت بالا رو خیلی شنیده باشید که محتوا پادشاه است، اما واقعا محتوا میتونه پادشاه یک کسب و کار باشه ؟ بله میتونه. اما اگر محتوایی این موارد زیر رو رعایت نکرده باشه متاسفانه فایده که هیچی ارزش خوندن هم نداره.
- کاربر زمانی که داره میخونه باهاش حال کنه
- پول ساز باشه
- بازدید زیاد بخوره
- تعداد به اشتراک گذاری های زیادی داشته باشه
اگر محتوای شما بین یک عنوان کپی رایتینگ جذاب هم قرار گرفته باشه باید بهتون تبریک بگم که ! محتوای شما پادشاه
نمونه های موفق کپی رایتینگ در ایران
یادتونه در قبل گفتیم که شعار های تبلیغاتی و بیلبورد ها توسط کپی رایتر ها طراحی میشه، الان میخوایم سری بزنیم به نمونه کار های موفقی که در حال حاظر جز موفق ترین برند ها هستند به واسطه یک شعار کپی رایتینگ جذاب.
۱: با هزارتومن چکار میشه کرد؟
موسسه محک در همون چند سال اول با انتشار عکس و ویدئو توسط افراد معروف و رسانه ها به مرور زمان توسط مردم شناسایی شد. اما چیزی که باعث شد این موسسه در این چند سال اخیر رشد بسیار زیاده داشته باشه تبلیغ نویسی جدیدی بود که توسط کپی رایتر های عزیز طراحی شد. جمله با هزارتومن چکار میشه کرد؟ پول بسیار زیادی رو برای این کودکان سرطانی جمع آوری کرد.
۲: هیچکس تنها نیست همراه اول
به جرئت میتونم بگم همراه اول با همین شعار تونست مخاطب های بیشتری رو جذب کنه و جز برترین سرویس های اینترنت و سیم کارت در ایران بشه. با وجود اینکه تبلیغات زیادی برای این شعار شد اما ما هنوز همراه رو با همین شعار میشناسیم. و اگر متوجه شده باشید تبلیغات خیلی کمتری توسط این شرکت در رسانه ها انجام میشه ! چرا که شعار تبلیغاتی کارخودشو انجام داده.
۳: بررسی، انتخاب و خرید آنلاین
خوب نوبتی هم باشه میرسیم به دیجیکالا، سرویس دهی دیجی کالا در زمان خودش بینظیر بوده اما به نظرم چیزی که دیجیکالا رو در اوایل خیلی معروف کرد تبلیغات مستمر و ثابت در صدا و سیما بود. اگر یادتون باشه چند سال پیش که فروشگاه های آنلاین کمتری وجود داشتند دیجی کالا پا به میدون گذاشت و با سرمایه های میلیاردی تبلیغات زیادی رو برای برندش در رسانه ها انجام شد. در تمام ویدیو های تبلیغاتی دیجی کالا در چند سال گذشته همیشه جمله: بررسی، انتخاب و خرید آنلاین دیده و شنیده میشد.
۴ : رسوندن لیلی به مجنون کار ماست
واقعا باید گفت این همه خلاقیت برای تبلیغات بینظیره، چند وقت پیش به تهران اومدم برای یک سفر کاری و در بعضی از آزاد راه ها و در خود شهر این بیلبورد هارو با شعار های مختلفی مثل: رسوندن لیلی به مجنون کار ماست، رسوندن تشنه به چشمه کار ماست رو میدیم که خیلی برام جالب و هیجان انگیز بود. همیشه که نباید از کلمات حمل و نقل و پول صحبت کرد که، خلاقیت داشته باشید.
تکنیک های کپی رایتینگ
- برای مخاطبانتون ارزش ایجاد کنید
- از عنوان یا تیتر های جذاب و هوشمندانه استفاده کنید
- خودتون رو جای مشتری قرار بدید
- کاربر رو درگیر خودتون بکنید (call to action)
- ویژگی و فواید محصول یا خدماتتون رو فراموش نکنید
- برند سازی کسب و کارتون بهتر جلوه بدید
موارد بالا به صورت کلی گفته شده اما در آینده نزدیک تمامی مراحل بالا رو به صورت اختصاصی و کامل توضیح خواهم داد. در حرفه کپی رایتینگ باید به یکسری نکات مهم توجه داشته باشید و این موارد رو باید بدونید در غیر این صورت در مسیر کپی رایتینگ کم میارید و ادامه دادن براتون خیلی سخت میشه. در ادامه به چند نکته خیلی مهم اشاره میکنم:
۱٫ عاشق نوشتن باشید
اگر قصد دارید توی این حرفه موفق بشید و کسب درآمد کنید اولین چیزی که باید بدونید اینه که نوشتن رو دوست داشته باشید. اگر به نوشتن علاقه ندارید یا فک میکنید استعدادش رو ندارید وقت خودتون رو الکی هدر ندید. چون این حرفه نیازمند زمان، فکر، خلاقیت، انگیزه است. پس قبل از شروع به کپی رایتینگ این موارد رو توی خودتون بررسی کنید.
۲٫ دانش خودتون رو هر روز بیشتر کنید
در قرن ۲۱ مدرک تحصیلی دیکه معنایی نداره، باید به صورت عملی دست به کار بشید کتاب بخونید و مقاله های جدید و معتبر کپی رایتینگ، تولید محتوا و … رو ببینید و یاد بگیرید. اگر به این شغل علاقه دارید و تخصص کافی ندارید میتونید از همین لحظه شروع کنید و روی یادگیری خودتون سرمایه گذاری کنید. چون که اعتقادم اینه بهترین سرمایه گذاری در زندگی روی خود آدمه نه چیز دیگه ای.
۳٫ اهدافتون رو مشخص کنید
خیلی میشه در مورد هدف صحبت کرد، ولی به نظرم در مرحله اول توی کپی رایتینگ باید بدونید برای چه مخاطب های قرار هست بنویسید. و قراره با نوشتن به چی برسیم ؟ پس اهدافتون رو مشخص کنید از اینکه میخواهید دقیقا چی کار کنید. هدف اصلی ما در کپی رایتینگ جلب رضایت مشتری هستش حالا این موضوع میتونه در خرید، ارسال کامنت رضایت، ارسال ایمیل به شما و یا اشتراک گذاری اون باشه. تعیین هدف جز مهم ترین اولویت ها در کپی راینیگ هست، فرض کنید شما قصد خرید از یک هایپرمارکتی رو دارید و در قبل لیستش رو آماده کردید، اگه لیست محصولاتی که قصد دارید رو در قبل آماده نکرده بودید میدونید چقدر وقتتون تلف میشد ؟ پس تعیین هدف در این حوزه خیلی مهمه.
۴٫ از اعداد برای عنوان مطالبتون استفاده کنید
استفاده از اعداد برای جذب بیشتر مخاطبان به سایت در گوگل معجزه میکنه. طبق یک تحقیقی استفاده از اعداد ذهن مردم رو بیشتر درگیر میکنه و باعث میشه خیلی سریع تصمیم گیری کنند. یادتون باشه که اعداد رو به حروف ننویسید چون تاثیر خوبی نداره. عنوان هاتون رو میتونید شبیه مثال هایی که در ادامه میزنم میتونه باشه;
- ۱۰ روش برای رفع چاقی
- ۲۰ روش کسب درآمد آنلاین
- در ۵ دقیقه یک سرویس هاست مناسب انتخاب کنید
- ۱۵ نکته برای افزایش فروش
- چطور در ۳۰ روز انگلیسی صحبت کنیم
- افزایش ۲۰ درصدی سرعت سایت
۵٫ خیلی راحت و ساده بنویسید
متنی که مینویسید اگر یه شخص ۱۸ ساله یا ۴۵ ساله اونو بخونه باید متوجه بشه. نه اینکه از مسائل ادبی استفاده نکنیم منظورم اینه خیلی راحت بنویسید که کاربر بفهمه شما دارید چی میگید و هیچ وقت از کلمات سخت و دشوار هم استفاده نکنید. باید با شخصی که داره محتوای شما روی میخونه خیلی صمیمی رفتار کنید. فرض کنید اگر من محتوای این مقاله رو ادبی و کلی مینوشتم شما وقت میزاشتید که بخونید ؟ مطمعنا نه
۶٫ از مباحث پربازدید استفاده کنید
به نظرم توی این شرایط اقتصادی هم میشه سود زیادی کسب کرد اگر شما ببینید مردم چه مشکلاتی دارند و چطوری میتونید اون مشکل رو براشون حل کنید بدون شک بهترین شخص در حوزه کاری خودتون میشید. قیمت دلار خیلی وقته که داره بالا و پایین میره و شرابط اقتصادی هم خیلی سخت شده. تا الان شده به این موضوع فک کنید که چطوری میتونید درآمد دلاری کسب کنید ؟ یا اگر کسب درآمد دلاری از اینترنت رو بلدین میتونید یک ویدیو یا فایل صوتی براش بسازید و کسب درآمد کنید ؟ مباحت پربازدید زیادی در ایران وجود داره که خیلی میتونه به رشد کسب و کار و درآمد شما کمک کنه، تنها کاری که باید انجام بدید اینه که مشکلات و نیاز های مردم رو بشناسید، یاد بگیرید که چطوری اون هارو حل کنید و به مردم هم یاد بدید که چطور مشکلاتشون رو حل کنند. اینطوری مشکلات شما هم حل میشه.
۷٫ داستان گویی
اگر در کسب و کار یا محتوایی که تولید میکنید داستان گوی خوبی نباشید احتمالا کاربرا خیلی زود از دستتون خسته میشن. همین مقاله رو در نظر بگیرید در اوایل شروع مقاله یک داستان رو تعریف کردم و در ادامه بخش های مختلف مربوط به اون داستان رو ادامه دادم. داستان گویی به معنای زیاد حرف زدن نیست، منظورم اینه محتوایی که تولید میکنید به دل کاربر بشینه و مثل یه قصه قدیمی جذاب باشه. هرچقدر که شما در داستانتون خیلی راحت و ساده صحبت کنید کلمات مهم و قسمت های هیجانی داستان به یاد کاربرانتون میمونه.
۸٫ برای مخاطبانتون ارزش قائل بشید
یادمه چند وقت پیش یک ویدیویی رو دیدم در آلمان که یک شخصی عینک طبی رو خریده بود و بعد حدود ۶ ماه از طرف خود عینک فروشی نامه ای فرستاده شده بود که گفته بودند از محصولی که شما از عینک فروشی خریده بودید راضی هستید ؟ اگر شکستی یا خط خوردگی عینک داره بدون هیچ چشم داشتی براتون تعویض میکنیم. چون هدف ما گرفتن پول یا کسب درآمد نیست. ما موظف هستم از دو چشم شما محافظت کنیم. ببینید اگر برای مشتریان و کسانی که از شما محصولی خریداری میکنند بعد از خرید باهاشون در ارتباط باشید یا از متن های بینظیر پشتیبانی بعد از خرید استفاده کنید به جرئت میتونم بگم جز برند های محبوب در حوزه کاریتون خواهید شد. لطفا در محتوایی که تولید میکنید به علم یا دانش مخاطبانتون اضافه کنید هدفتون فقط فروش یه محصول یا نشون داده یک محتوا نباشه. و همیشه و هر زمان از نظراتی که در مورد اون محتوایی که تولید میکنید با خبر باشید که محتوای شما تونسته کمکی کرده باشه به مخاطب یا خیر. بدون شک اگه به کاربرانتون خوب گوش بدید براشون ارزش قائل باشید مسیر درست رو بهتون نشون میدن.
۹٫ شفافیت داشته باشید
در متن کپی رایتینگ یا کسب و کارتون لطفا شفاف باشید. کمتر کسی این مورد رو رعایت میکنه اما به نظرم شفافیت و درست گویی همه چیزه. وقتی شما از عنوان و محتوای درست و معتبر استفاده میکنید خود به خود رشد و بازدید به سمتتون هدایت میشه. جدیدا در اینستاگرام و برخی سایت ها پکیج های کسب درآمدی طراحی شده که میخوام براتون یک مثال ساده بزنم : عنوان تبلیغاتی پکیج رو زده بود (پولدار شدن در ۲۴ ساعت) خیلی از افراد هم ثبت نام کرده و رفته بودند به سمینار اون شخص، حالا اون کسی که میخواد این سمینار رو برگزار کنه فرار کرده 😁 و پول بقیه رو جمع کرده و رفته. یا اینکه موفقیت در ۴۸ ساعت; اصلا عنوان خود محتوا دروغه دیگه، اخه چطوری میشه توی ۴۸ ساعت موفق شد بزرگوار ؟ مگر به روش بالا 😁 در هر صورت اگر در عنوان های کپی رایتینگ یا محتوایی که تولید میکنید دروغ بگید یا دروغ بنویسی برند و کسب و کارتون نابود میشه.
۱۰٫ به مخاطبانتون حس نیاز یا انگیزه بدید
اگر برای مخاطبانتون حس نیاز ایجاد نکنید چطور میتونید محصول یا خدماتتون رو بهشون بفروشید. باید خلاقیت به خرج بدید و در محتوا یا عنوانی که برای کاربرانتون انتخاب میکنید حس نیاز رو اضافه کنید. اگر یادتون باشه چند دقیقه قبل یکی از بیلبورد تبلیغاتی تپسی رو دیدیدم که حس نیاز رو به خوبی ایجاد کرده بود. اگر در عنوان های کپی رایتینگ به کاربرانتون احساس عشق، موفق بودن، قدرت، برنده شدن رو هدیه بدید بدون شک برنده اید. چرا چون که مردم با احساساتون خریدی انجام میدن، پس هرچقدر احساسات کاربرانتون رو برانگیخته کنید نتیجه گیری بهتری میگیرید.
بیشتر بخوانید : افزایش ترافیک وب سایت
خب امیداورم که تا اینجای مقاله خسته نشده باشید یا اگرم خسته شدید برید یه استراحتی بکنید و بگردید چون میخوایم در مورد روش های کسب درآمد از کپی رایتینگ صحبت کنیم. چندین روش رو به صورت مسقتیم و غیر مستقیم در مقاله اعلام کردم اما به میخوام به ترتیب براتون روش هایی که وجود داره رو باهم مرور کنیم :
روش های کسب درآمد از کپی رایتینگ
اکثر شرکت ها و پیج های اینستاگرام به یک کپی رایتر حرفه ای نیاز دارند، نوشتن متن های تبلیغاتی جز باید هر کسب و کاریه که مدیران خیلی به اینگونه اشاخص نیاز دارند. شما میتونید عنوان یا محتوا های تبلیغاتی وبسایت ها، ایمیل های تبلیغاتی، اس ام اس، صفحات لندینگ وبسایت و … رو انجام بدید اگر قصد دارید کپی رایتینگ رو ادامه بدید. نام گذاری برند هم جز کار های کپی رایتر های عزیزه که به جرئت میتونم به یکی از سخت ترنی کار های ممکنه، اما اگه بتونید برند های متعددی رو نام گذاری کنید و اون برند معروف بشه باید گفت بهترین رزومه رو برای خودتون طراحی کنید. ساخت رپورتاژ آگهی هم جز کار های کپی رایتره که در اکثرا سایت های معتبر نیازمند یک شخص کپی رایتر برای رپورتاژ های آگهی سایتشون هستند. تا اونجایی که من اطلاع دارم درآمد های میلیونی خیلی خوبی هم از این راه کسب میکنند.
نتیچه گیری:
امیدارم که این مقاله بهتون کمکی کرده باشه و اگر هم تونسته باشیم یه درصد هم یک دانش و اطلاعات شما اضافه کرده باشیم برای ما کافیه. خوش حال میشیم اگر نظرات و انتقادات خودتون رو با در میون بگذارید.
سلام
واقعا بى نظير بود اين مقاله اقاى اعظمى عزيز، لطفا مقاله هاى بيشترى در مورد حوزه ديجيتال ماركتينگ قرار بديد. تشكر
سلام و احترام
خیلی خوشحالیم که این مقاله مورد پسند شما بوده.
در آینده مقاله و دوره های تخصصی تری در اختیار کاربران دکتروردپرس قرار میگیره.
موفق باشید.