شاخه شاخه پریدن ، آفت وبمستر ها
آنچه می خوانید
سلام خدمت دوستان عزیز ، راستش یکم از کد و اسکریپت خسته شدم ، اینبار با یک مقاله کمی خودمونی در مورد شاخه شاخه پریدن وبمستر ها در خدمت شما باشیم.
ما چقدر باید روی سایتمون وقت اختصاص بدیم ؟
به نظر خودم باید ابتدا تکلیف خودمونو مشخص کنیم ، آیا شغل و حرفه اصلی ما وبمستری هستش یا نه این که ما کنار حرفه اصلیمون داریم این کار رو انجام میدیم ؟!
مثلا خوده من در حال حاضر دانشجو هستم اونم تو رشته پزشکی ، خوب هدف اصلی من رشته تحصیلیم هستش ، اگر خوب بتونم درسمو بخونم در آینده بتونم متخصص چشمی ، جراحی و … چیزی بشم قطعا درآمدی خواهم داشت که 100 تا فروشگاه و وب سایت ندارند ! اما تنها چیزی که منو اینجا نگه داشته علاقه من فقط به نوشتن هستش…
مثال دیگر یکی از دوست های خودم هستش که فارغ التحصیل تو رشته کامپیوتر هستش (حالا خودمونیم از همین لیسانس الکیا ) اما وبمستری و آزاد کاری شده حرفه اصلیش ، و داره همه جوره به کارش وسعت میده …
شاخه شاخه پریدن وبمستر ها
اولین موردی که باعث شد بیشتر در مورد این موضوع فکر کنم ، یادم هست اوایلی که این سایت رو راه انداخته بودم یکی از دوستام که مثله خودم دانشجو بود که همزمان 3 تا سایت با موضوعات کاملا متفاوت داشت ، یکیش آموزش وب بود ، یکیش جوک و سرگرمی بود ، اون سومیش هم حضور ذهن ندارم راستش ، میگفت که هر روز میرم تو یکی مطلب می نویسم … آخر سر هیچی همه سایت هاش تعطیل شد !
یکی دیگه از دوست هام که سایت کنکور داره ، هی دوست داره تو همه کاری یه سرک بکشه ، فروشگاه ، انجمن ، … هزار تا کار
اصن خوده من الان واقعا اگر جلو خودمو نگرفته بودم ، کنار این سایت ، وب هاستینگ ، پنل ارسال پیامک ، فروشگاه قالب ، سفارش طراحی سایت هم زده بودم ، ولی آخر سر تو همه کار هستیو و هیچ کار رو درست حسابی انجام نمیدی !
تمرکز روی سایت ها با توجه به زمان
می خوام بحثی که شروع کردمو ازش یه نتیجه بگیرم ، قسمت اول در مورد زمان و هدف اصلیمون صحبت کردیم ، تو قسمت دوم در مورد تمایل به شاخه شاخه پریدن تو همه وبمسترها صحبت کردیم اما باید دقت کنیم با توجه به 2 فاکتور بالا بیایم و تمرکز داشته باشیم و حرفه ای کار کنیم …
” یک وب سایت خوب و حرفه ای در یک زمینه اختصاصی داشتن بهتر از داشتن چندین وب سایت با موضوعات مختلف هستش ، هم از نظر زمان و هم از نظر درآمد “
توسعه و پیشرفت یا پس رفت ؟!
البته نباید با توجه با مطالب بالا اشتباه برداشت بشه ، مثلا ما آقای محمد جواد شکوری رو داریم که مدیر 3 تا سایت میهن بلاگ ، آپارات ، کلوب هستش ، که هر 3 تا از بهترین ها هستند ، و دوستان دیگری هم خوده من دارم که چند سایت همزمان مدیریت می کنند ، اما نکته اصلی این که زمان کافی برای همه سایت ها دارند و می تونند به همشون برسند … اما مثلا من که یکم درگیر درسم هستم اگر بیام یک سایت با موضوع دیگه هم بزنم نه تنها شاید پیشرفت نکنم ، همین وب سایت فعلی هم نتونم بهش برسم و پس رفت کنه !
خوشحال میشیم نقطه نظراتتونو در قسمت دیدگاه ها به ما و بقیه دوستان در این زمینه بگید ، ممنون
بله منم موافقم. البته همونطور که گفتید به توانایی های طرف هم بستگی داره.
کاملا موافقم آرش جان، مشکل اصلی از این شاخه به اون شاخه پریدن هست و هر چند وقت یکبار یک موضوع جدید در ایران مد میشه و صد ها و حتی هزاران سایت در بازه زمانی کوتاه توسط وب مستران غیور ایرانی ایجاد میشه و ۹۹ درصد اون ها هم شکست میخورند به عنوان مثال “کسب درآمد از پاپ آپ”
راست میگید واقعا ما وبمسترها چرا اینطوری هستیم؟؟؟
ممنون از مطالب مفیدتون
من یه سایت راه اندازی کردم
مقالات زیادی هم قرار دادم
اما هنوز توی گوگل نیومده
سایت های قبلیم راحت می اومد
به نظر شما دلیلش چیه؟
با تشکر
مشکل شما میتونه از سئو تون باشه من 10 تا مطلب زدم سایتم ورودی گوگل گرفت بستگی به بهینه سازیتون داره
خیلی هم آپدیت نمیکنم گاها هر دو روز یکی میزنم
خيلي كارت درسته دكتر جون
سلام
اول از همه بابت تمام زحماتت تشکر می کنم. خیلی وبسایتت آموزندست. خیلی از کدهات رو استفاده کردم. در رابطه با این موضوع هم واقعا باهات موافقم. خودم الان یه سایت دارم میدونم ایجاد کردن سایت چقدر راحته و مدیریت کردنش (تولید محتوا ارزشمند) چقدر دشواره.
چند سوال داشتم.
1:آیا سیستم مدیریت محتوا هم در سئو سایت تاثیر داره؟ یعنی سبب افزایش رنکینگ سایت میشه؟
2: وقتی آدرس سایتت رو در گوگل سرچ کردم کلی زیر منو زیر آدرس سایتت نمایان شد؟ علت این زیر منوها چیه؟ توی اینترنت سرچ کردم.توضیحات رو هم خوندم.همه از این صحبت میکنن که اگه سایت معتبر باشه گوگل این کارو میکنه. اما من هفته گذشته دسته بندی های محصولات سایتم رو بین تگ های h1 تا h6 قرار دادم فقط برای امتحان. که همون روز متوجه شدم گوگل برای سایتم کلی زیر منو در نظر گرفته! بعد با ابزارهای سئو وبسایتم رو چک کردم گفته شد از نظر سئو ایراد داره این همه h1 تا h6. من هم کد رو برداشتم و زیر منوها ازبین رفت. از آدرس زیر استفاده کردم:
خلاصه این که برای این که بفهمیم فعالیتمون در رابطه با سئو درسته یا نه به کی باید اطمینان کنیم؟ گوگل؟ که این روزا اصلا برام بازدید نمیفرسته؟ یا ابزار بالا که لینکشو برات گذاشتم.
سلام آرش جان.
من هم همین طوریم چندین شاخه میرم :)
ولی خوب به نظر من هم این کار درست نیست و بعضی وقت ها ادم جو گیر میشه سرمایه اش هم رو یه سایتی میزاره در اخر هم میبندتش و برای دوستان دیگرم بگم تنها موضوع سایتی که بدرد نمی خوره موضوع گیم هست سایت های خبری و تحلیلی البته از رو علاقه بزنید بعد نیست من خودم زدم سرمایه 2 3 میلیونی هم ریختم ولی به جایی نرسیدم آدم رو یه سایت تمرکز کنه خیلی خوبه ممنون این موضوع رو گذاشتی دستت هم درد نکنه واقعا سایت خوبی داری موفق باشی !!! :X
سلام
خسته نباشید عالی بود
من هم همین مشکل رو دارم
انشالله که خدا منم شفا بده D:
سپاسگذارم
در ضمن باید بگوییم که توسعه دهنده ای وب پر در آمد ترین شغل دنیا شناخته شد
خیلی خوب بود
انگار که حرف دلمو زدی
مرسی خیلی عالی بود…مطالب سئو خیلی خوب بود….
سلام. مطلب و مقاله ایی که نوشتین کاملا درست بود!
متاسفانه خودم تجربه مدیریت چند سایت و در آخر تعطیل کردن همه رو داشتم!!
ساده ولی کاربردی باتشکر
خوب حرفتون درسته ولی باید دید هدف وبمستر چیه؟
مثلا من خیلی ها رو میشناسم، یه سایت میزنن، 3 ماه روش کار میکنن و بعد میفروشن و بعد میرن سراغ سایت جدید و موضوع جدید.
خواهرزاده من 15 سالشه، اولین تجربش یه سایت درسی بود که خیلی موفق شد اما الان سایتش رو فروخت. دلیلش هم این بود که میگفت سایت درسی مخاطب زیادی نداره و دوست داره یه موضوع جدید آغاز کنه.
سلام
خوب ما هم در این مقاله همین رو گفتیم ، ابتدا باید هدفم خودمون و شرایطی رو که داریم در نظر بگیریم و بعد ازون تصمیم به انجام کار بگیریم…
1 ” وب سایت خوب و حرفه ای در یک زمینه اختصاصی داشتن بهتر از داشتن چندین وب سایت با موضوعات مختلف هستش ، هم از نظر زمان و هم از نظر درآمد ”
2 ” اصن خوده من الان واقعا اگر جلو خودمو نگرفته بودم ، کنار این سایت ، وب هاستینگ ، پنل ارسال پیامک ، فروشگاه قالب ، سفارش طراحی سایت هم زده بودم ، ولی آخر سر تو همه کار هستیو و هیچ کار رو درست حسابی انجام نمیدی ! ”
نکات بالا واقعا مهم هستن
من هر دو مشکل رو داشتم اما الان مشکل اول رو اصلا ندارم
دوم هم هر از گاهی میاد تو مخم اما یکم تمرکز که میکنم می بینم روی یه سایت تمرکز داشته باشم خیلی بهتره
اکثر اونایی تازه کارن مشکل شماره دو رو دارن
من اولین بار که هاست و دامین خریدم اینطوری بودم
ولی الان فقط دوست دارم روی یه چیز وقت بذارم
و دیگه وسواس نباشم
خسته نباشی
سلام
تشکر می کنم بابت بازتاب دیدگاه خودتون نسبت به این مقاله
سربلند و پیروز باشید
فکر می کنم بهترین اشاره ای که کردید، در مورد شاخه شاخه پردین بود. با نظرتون کاملا موافق هستم. بیشتر شکست های ما از اینه که طاقت جنگیدن با مشکلات رو نداریم و هر روز از این شاخه به آن شاخه می پریم.
سلام جناب حیدری
ببخشید سوالمو اینجا میپرسم
من برای ورود به قسمت “پنل کاربری خودم ” در سایت دانشگاهی که توش درس میخونم ، رمز عبورم رو فراموش کردم ، میخواستم بدونم آیا میتونید کمکی بهم کنید ؟
چه جوری رمز عبورم رو بازیابی کنم؟
مرسی
سلام
معمولا هر قسمت ورودی یک گزینه به نام “فراموشی رمز عبور ” هم داره ، اگر خوب همچین گزینه ای نداشت باید به it یا قسمت آموزش دانشکدتون مراجعه کنید !
سلام خسته نباشین. واقعا که سایت خفنی دارید. تبریک میگم. انشاالله که موفق باشید
دکتر جان عالی بود.دقیقا همینطوره.
من هم قبلا چندین تا سایت وردپرسی رو مدیریت میکردم،اینم بگم سایت ها رو هموشون روی هاستینگ رایگان ایجاد میکردم.تو هیچ کدومشون موفق نشدم (البته مشکل از هاست رایگان نیست ها،مشکلات اون بجای خود.)اما فقط یه نتیجه داشت تقریبا در کار با وردپرس و سی پنل حرفه ای شدم تا اینکه یک سایت واقعی ایجاد کنم:
من یک کارشناس فوریت های پزشکی هستم.چون به طراحی سایت علاقه داشتم و به رشتم هم بی نهایت علاقه دارم .این شد که این دوتارو باهم قاطی کردم و سایت فوریت های پزشکی راایجاد نمودم تا در کنار کارم یه این هدفم هم برسم.الانم فقط یک ماه از تاسیس آن میگذره،بشکر خدا پیشرفت های زیادی کسب کردم.