تست سرعت بالا آمدن سایت وردپرس

راه اندازی یک وب سایت موجب ایجاد کسب و کار خواهد شد. وب سایت ها برای هر چه بهتر دیده شدن باید موارد مختلفی را رعایت کنند. بالا بودن سرعت سایت یکی از عواملی است که می تواند بر روی موفقیت وب‌ سایت اثر مستقیم بگذارد. این شرایط موجب شده که ما با فاکتورهایی که می توانند سرعت سایت را افزایش دهند آشنا شویم.

موتورهای جستجوگر خصوصا گوگل ابزارها و عوامل مختلفی را برای رتبه بندی وب سایت ها مد نظر قرار می دهند. یکی از مهم ترین عوامل در بالا بودن رتبه وب سایت سرعت مناسب آن است. این شرایط موجب می شود که شما با تست سرعت سایت اطلاعاتی از میزان آن به دست آورید. ابزارهایی به منظور آنالیز تست سرعت سایت وردپرس در دسترس شما قرار دارند.

اهمیت بالا بودن سرعت وب سایت

همانگونه که بیان کردیم گوگل فاکتورهای فراوانی برای رتبه بندی سایت ها مد نظر قرار می‌دهد. شما همان اندازه که به طراحی وب سایت خود اهمیت می دهید باید سرعت وب سایت را نیز مد نظر قرار دهید. فرض کنید وبسایت شما با طراحی زیبا دارای سرعت لود پایین باشد، این عمل موجب نارضایتی کاربران خواهد شد.

کاربران معمولاً زمان زیادی را صرف لود شدن وب سایت نخواهند کرد. هنگامی که سرعت سایت شما پایین باشد موتور جستجو آن را به عنوان یک فاکتور منفی در نظر می ‌گیرد. این شرایط موجب می شود که رتبه شما در موتورهای جستجو با افت فاحشی همراه شود.

کند بودن سرعت وب سایت مشکلاتی برای سئو وب سایت شما ایجاد خواهد کرد. این عمل می ‌تواند در کسب و کار شما تاثیر منفی بگذارد. پایین بودن سرعت موجب کاهش بازدید از سایت شما خواهد شد. برای آگاهی از سرعت خود شما باید تست سرعت سایت را مد نظر قرار دهید. امروزه ی به منظور آنالیز سرعت در دسترس کاربران قرار دارد.

عوامل موثر بر سرعت سایت

قبل از اینکه ابزارهایی برای تست سرعت سایت شما معرفی کنیم، عوامل موثر بر سرعت سایت را بیان می کنیم. گزینه های مختلفی وجود دارند که می ‌توانند باعث بالا رفتن یا افت سرعت وب سایت شما شوند.

هاست و سرور: سایت های وردپرس باید با ابزارها و امکانات مناسبی تجهیز شوند. سرور مورد استفاده شما باشد اثر مستقیم بر روی سرعت وب سایت شما خواهد گذاشت. سرور مانند یک کامپیوتر خانگی عمل می کند. کامپیوتر خانگی باید از ابزار مناسبی مانند رم، هارد و سی پی یو تشکیل شود تا بتواند قدرت لازم را برای کارایی موردنظر داشته باشد. وی پی اس و هارد دو فاکتور مهم در یک هاست هستند که می توانند سرعت سایت را افزایش دهند.

کدنویسی سایت: یکی دیگر از عوامل بالا رفتن سرعت سایت وردپرس کد نویسی مناسب آن است. شما با استخدام یک برنامه نویس متخصص می ‌توانید به خوبی باعث بالا رفتن کیفیت کدهای نوشته شده در وب سایت خود شوید. برنامه نویسان با نوشتن کدهای کوتاه و بهینه نقش بسزایی در افزایش سرعت وب سایت خواهد داشت.

سایز و حجم محتوا : در نوشتن محتوای وب سایت خود سعی کنید از بیهوده نویسی خودداری کنید. حجم محتوا به شکل استاندارد می تواند سرعت وب سایت را افزایش دهد. سعی کنید در صفحه اول وب سایت خود از ویدیو سنگین استفاده نکنید که برای شما سیگنال منفی ارسال می کند.

امروزه بسیاری از وب سایت ها در صفحه اول خود ویدیو های اتوماتیک قرار می دهند. این امر علاوه بر کاهش سرعت موجب کاهش شدید بازدید توسط مخاطبان خواهد شد. علاوه بر ویدیو، از ارسال تصاویر با حجم های سنگین نیز جلوگیری کنید.

حال و با معرفی عوامل موثر در افزایش سرعت سایت برای شما ابزارهایی جهت تست سرعت سایت وردپرس معرفی می کنیم.

ابزارهای آنالیز تست سرعت سایت

گوگل این قابلیت را به شما می دهد تا با استفاده از ابزارهایی برای تست سرعت سایت خود اقدام کنید.  این ابزار علاوه بر آن که تست سرعت سایت را انجام می دهند امکان آنالیز سایر خدمات وب سایت را فراهم کرده اند. شما با استفاده از این ابزارها علاوه بر آگاهی از سرعت وب سایت خود می توانید اطلاعات کاملی از سایت را دریافت کنید. بسیاری از این ابزارها گزارش مناسبی برای شما ارسال خواهند کرد. در برخی از موارد ابزارها توصیه هایی برای بهبود وضعیت وب سایت شما ارائه می دهند.

ابزار Google PageSpeed Insights برای تست سرعت سایت

ابزار Google PageSpeed Insights

یکی از ابزاری که به راحتی می توان با استفاده از آن تست سرعت سایت را انجام داد Google PageSpeed Insights است.  این ابزار با آنالیز تست سرعت و سایر امکانات سایت شما امتیازی بین ۰ تا ۱۰۰ را اعلام خواهد کرد. هر اندازه که امتیاز به دست آمده توسط شما بالاتر باشد،س یعنی سرعت سایت شما مناسب تر است.

چنانچه امتیاز کسب شده توسط شما بالاتر از ۸۵ باشد نشان از عملکرد عالی وب سایت شما خواهد بود. یکی از مزایای استفاده از این ابزار پیدا کردن عیب وب سایت است. این ابزار به شما مشکلاتی که  موجب کاهش سرعت رشد وب سایت شده را معرفی می کند. شما با رفع این مشکل به راحتی می توانید موجبات افزایش سرعت وب سایت را فراهم کنید. Google PageSpeed Insights  وب سایت شما را به دو روش ارزیابی می کند.

۱- مدت زمان بارگذاری بالای صفحه در مرورگر

۲ – مدت زمان بارگذاری تمام صفحه

ورود به سایت ابزار Google PageSpeed Insights برای تست سرعت سایت

ابزار گوگل لایت هاوس (Google Lighthouse)

ابزار گوگل لایت هاوس (Google Lighthouse)

چنانچه قصد آنالیز تست سرعت سایت خود را دارید یکی از بهترین ابزارها گوگل لایت هاوس است.  این ابزار که به منظور سنجش عملکرد وب سایت ها توسط گوگل ارائه شده به خوبی وب سایت شما را آنالیز می کند. از مزایای استفاده از این ابزار می توان به استفاده از بدترین شرایط موجود اشاره کرد. گوگل لایت هاوس می ‌تواند با اینترنت سرعت پایین و با سخت افزارهای قدیمی نیز کارایی لازم را داشته باشد.

نحوه عملکرد گوگل لایت هاوس

این ابزار با بررسی چندین فاکتور متعدد آنالیز تست سرعت سایت را برای شما انجام می دهد. گوگل لایت هوس ۷۵ فاکتور را مدنظر قرار می‌دهد و به عملکرد سایت شما و تجربه کاربری نمره اختصاص خواهد داد. این فاکتورها به ۴ دسته تقسیم می‌شوند.

عملکرد:زمان دسترسی  کاربر به محتوای سایت دارای چه سرعتی است.

دسترسی: مدت زمان دسترسی کاربر به بخش های مختلف سایت و سهولت در دسترسی کاربران به بخش های مختلف را بررسی می کند.

بهترین تکنیک ها: این ابزار بررسی می ‌کند که آیا برای بهبود تجربه کاری در وب سایت خود از توصیه های گوگل استفاده کرده اید یا خیر.

سئو: به طور کامل سئو و بهینه‌ سازی سایت را جهت کسب امتیازات لازم در گوگل بررسی می کند.

اهمیت استفاده از گوگل لایت هاوس

علاوه بر تست سرعت سایت این ابزار برای تولید کنندگان داشته و کاران محتوا بسیار مفید خواهد بود همچنین استفاده از این ابزار می تواند توصیه های کاربردی را در اختیار کاربران قرار دهد طراحی گوگل لایت هاوس توسط مهندسان گوگل نشان می دهد که باید این ابزار را جدی گرفت

نحوه استفاده از گوگل لایت هاوس

جهت تست سرعت سایت بهره مندی از خدمات آنالیز تست سرعت سایت وردپرسی به راحتی می توان از این ابزار استفاده کرد. چهار روش برای استفاده از گوگل لایت هاوس در دسترس کاربران قرار دارد.

روش اول: با استفاده از Dev Tools در مرورگر کروم که به راحتی انجام می پذیرد. می توان با کلیک راست و انتخاب گزینه inspect از این ابزار استفاده کرد. همچنین با ورود به صفحه و فشردن دکمه F12 نیز به راحتی می توان از آن بهره برد.

روش دوم: در این روش می‌ توان با نصب افزونه لایت هاوس بر روی مرورگر کروم براحتی از آن بهره برد.

روش سوم: روش سوم برای بهره مندی از ابزار گوگل لایت هاوس در استفاده از ابزارهای واسطه است. در این روش کدهایی در قالب نمودار و پیام‌های دوره‌ ای ارسال می‌ شوند. شما نیز در زمان بندی های مشخص شده هرگونه افت در عملکرد وب سایت را دریافت خواهید کرد یکی از این ابزار استفاده از وب سایت foo.software است.

روش چهارم:  این روش که نسبت به روش های دیگر با سختی ‌هایی همراه است بر مبنای ماژول های برنامه نویسی طراحی شده است. کارشناسان به صورت دائم می ‌توانند با نظارت بر روی وب سایت خود گزارش های شخصی سازی را دریافت کنند.

ابزار تست سرعت سایت dotcom-monitor

ابزار تست سرعت سایت dotcom-monitor

یکی از ابزارهای آنالیز تست سرعت که  به راحتی می توان از آن استفاده کرد ابزار dotcom-monitor است. این ابزار به راحتی می‌ تواند تست سرعت سایت را از نواحی مختلف در روی کره زمین به صورت همزمان اجرا کند. این ابزار نتایج هر منطقه را به صورت جداگانه در یک صفحه نمایش می دهد.

شما می‌توانید با کلیک بر روی هر کدام از نواحی مشخص شده به راحتی وضعیت سرعت وب سایت خود را در نواحی مختلف جهان بررسی کنید. یکی دیگر از مزایای استفاده از این ابزار نمایش سرعت هنگام اولین بازدید و بازدید های بعدی به صورت مجزا است.

ابزار سرعت yellow lab tools

تست سرعت سایت وردپرسی با Yellow Lab Tools

از ابزارهایی که علاوه بر تست سرعت سایت، عملکرد کیفیت وب سایت را نیز بررسی می کند این ابزار است. Yellow Lab Tools هنگام آنالیز تست سرعت سایت وردپرسی و امکانات دیگر به شما اطلاعات فراوانی ارائه می دهد. ویژگی های منحصر به فرد در این ابزار به گونه ای است که هیچ کدام از دیگر وب سایت های تست سرعت از آن ها بهره مند نیستند.

نحوه امتیاز دهی در این ابزار به گونه ای است که مولفه های مختلفی را بررسی می ‌کند. این مولفه ها عبارتند از: ایرادات جاوا اسکریپت، پیکربندی سرور، تعداد درخواست ها و ایرادات CSS.

ابزار Yellow Lab Tools پس از بررسی کامل شاخصه ها به وب سایت شما امتیازاتی بین A تا F اختصاص خواهد داد.

ابزار Pagelocity

ابزار Pagelocity

یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت سایت، ابزار Pagelocity است. این ابزار آنالیز سرعت سایت وردپرسی را با روش های خاصی انجام می دهد. نحوه امتیاز دهی این ابزار با توجه به مولفه هایی نظیر وضعیت کدهای وب سایت، عملکرد وب سایت و سئو داخلی آن است. این ابزار با بررسی این شاخصه ها امتیازی بین ۱ تا ۱۰۰ به وب سایت شما اختصاص می دهد.

از مزایای ویژه بهره مندی از این ابزار می تواند ارائه توضیحاتی  جهت رفع مشکلات وب سایت شما باشد. این ابزار جهت بهینه سازی وب سایت شما توصیه ها و ایراداتی را به شما ارائه می دهد. جهت بهره مندی از این ابزار می توانید از افزونه آن در کروم استفاده کنید. با نصب این افزونه به راحتی می‌توانید صفحه مورد نظر را باز کرده و آن را آنالیز کنید.

ابزار YSlow

ابزار YSlow

ابزار YSlow به عنوان یک ابزار آنالیزور دقیق عمل می کند. این ابزار با آنالیز صفحات و بر اساس استانداردهای یاهو عملکرد وب سایت شما را مورد ارزیابی قرار می دهد. این ابزار برای آنالیز و تست سرعت سایت و سنجش عملکرد آن  سه مرحله را طی خواهد کرد. ابتدا با شناسایی تمام مولفه ها مانند تصاویر و اسکریپت ها فعالیت خود را شروع می کند. در مرحله دوم اطلاعاتی در مورد هر کدام از مولفه را جمع ‌آوری می‌کند. سپس با توجه به استانداردهایی که دارد برای هر کدام از مولفه ها امتیازاتی را در نظر می ‌گیرد. مجموع  این امتیازات منجر به کسب امتیاز توسط وب سایت شما می شود.

تست سرعت سایت با افزونه های گوگل کروم

تست سرعت سایت با افزونه های گوگل کروم

علاوه بر ابزارهایی که برای شما بیان کردیم روش دیگری برای تست سرعت سایت وجود دارد. این روش به راحتی برای شما در دسترس قرار گرفته اند. برای آنالیز تست سرعت سایت خود می توانید از افزونه های گوگل کروم استفاده کنید. با نصب این افزونه ها به راحتی می توانید به آنالیز تست سرعت سایت خود بپردازید. برخی از این افزونه ها عبارتند از:

افزونه Page Load Time

افزونه Performance_Analyser

افزونه Load Focus Load Testing

افزونه app.telemetry Page Speed Monitor

جمع بندی

ما در این مطلب سعی کردیم انواع ابزارها برای تست سرعت سایت وردپرس را برای شما معرفی کنیم. استفاده از ابزارهای آنالیز تست سرعت می ‌تواند ما را از مشکلات به وجود آمده برای وب سایت آگاه کند.  روش های دیگری برای انجام تست سرعت سایت وجود دارد شما می توانید با استفاده از آن ها موجبات بهبودی وب سایت خود را فراهم کنید. برخی از این ابزارها با اعلام ایرادهای وب سایت، راهکارهایی نیز برای بهبود وضعیت سایت به ما ارائه می دهند.

4.6/5 - (30 امتیاز)
27 نظرات
  1. فرید طاهری می گوید

    از سایت Google PageSpeed Insights برای تست سرعت سایت وردپرسی شرکتمون استفاده کردم عددی که برای موبایل نشون میده ۱۲ است. از سرور ایرانی به خارجی هم منتقل کردیم باز فایده نداشت میشه راهنمایی کنید
    مرسی

  2. نوید صابری می گوید

    هاست ابری ایران میتونه روی سرعت تاثیر بذاره؟

    1. فرهاد حمیدی می گوید

      بله میتونه

  3. حمید عرفانی می گوید

    جی تی متریکس ایرانو تحریم کرده؟

    1. مصطفی خوری نژاد می گوید

      چند وقت پیش یک پیغامی برای تحریم آی پی ایران نمایش داد. اما الان اوکیه میتونید با اینترنت و آی پی ایران ازش استفاده کنید.

  4. fardan می گوید

    خدایی عالی بود
    دربدر دنبالش بودم

  5. مدل می گوید

    باسلام ممنون عالی بود

  6. وحید می گوید

    سلام
    من وبسایت خودم با چند تا از این سایت ها چک کردم ولی اصلا آمار خوبی نداد.
    ظاهرا سرعت سایت من خیلی پایینه.
    وحید

  7. پژمان می گوید

    پست مفیدی بود ممنونم

  8. kevin می گوید

    very good

  9. ali می گوید

    سلام

    بسیار تشکر از اطلاع رسانی جامع شما.

  10. مهدی می گوید

    سلام

    مطالب جالب و آموزنده بود.

  11. امیر می گوید

    با سلام آرش خان
    سایت خیلی خوبی داری دوست عزیز
    یه نگاه به وب سایت من کنید ببینید چه مشکلی داره و بهم بگید
    با تشکر

  12. ابراهیم می گوید

    سلام
    ممنون از مطالب خیلی مفیدتون. استفاده کردم

  13. sajad می گوید

    سلام من یک سایت دارم که از طریق مرورگر فایر فاکس درهم برهم میاد بالا خواهشا راهنمایی کنید چطور میشه درستش کنم

    1. آرش حیدری می گوید

      سلام
      باید یکم وقت بزارید تک تک قسمت هاشو بررسی کنید ، یکم سخت هستش .

  14. پریا می گوید

    سلام
    آیا سرعت بالا اومدن سایت به هاست هم مربوط میشه؟
    من سایتم واسه امتحان کردن رو هاست رایگانه .

    1. آرش حیدری می گوید

      100% ! خیلی هم مربوطه

  15. لردیا می گوید

    بسیار مفید واقع شد… سپاسپزارم

  16. ehsan می گوید

    سلام
    بنده تست میکنم تو یکی دو تاشون امکان دسترسی به سایت نبود و تایم اوت میدادن
    مشکل از اوناس یا سایت من
    تست بفرمایید شما

    1. آرش حیدری می گوید

      اینجا تست کنید
      http://tools.pingdom.com/fpt/
      اگر تایم اوت داد مشکل از شماست ، باید برطرفش کنید.

  17. تشک بادی می گوید

    جالب بود واقعا” خیلی بهم کمک کرد ممنون از شما

  18. مجتبى می گوید

    خیلی خوب بود

  19. حسام می گوید

    سلام سایز اکثر سایتا 2 کیلو بایت بود
    براری من 32 کیلو بایت بود.چطور کمش کنم؟

    1. آرش حیدری می گوید

      دوست عزیز مطمئن هستید ؟! سایت خوده من 420 کیلوبایت هستش !
      حجم سایت به قالب مورد استفاده ، تصاویر موجود در سایت و عناصری مثل جی کوئری و …. بر می گرده.

  20. ابراهیم طاهری می گوید

    ممنون خیلی عالی بود

  21. محمد می گوید

    بسیار سپاسگذارم از پست مفیدتون…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.