ایجاد فروشگاه اینترنتی با WooCommerce
در نوشته ی اول به معرفی پنج پلاگین برتر فروشگاه ساز وردپرس پرداختیم که توضیحات کامل را در رابطه با افزونه های فروشگاه ساز وردپرس دادیم. همچنین اشاره کردیم که چه افزونه ای باید نسبت به کسب و کار خودمان انتخاب کنیم تا بتوانیم در کسب و کار خودمان موفق باشیم.
اگر قسمت اول را مطالعه نکرده اید پس از این لینک قسمت اول را مطالعه کرده و سپس به مطالعه ی این بخش و بخش های دیگر بپردازید.
ایجاد فروشگاه اینترنتی با WooCommerce
این افزونه یکی از بهترین افزونه های فروشگاه ساز می باشد که از سال 2015 است که توسط خود وردپرس مدیریت می شود.
قالب های زیادی چه بصورت رایگان و چه بصورت پولی برای این افزونه موجود می باشد.
مزایای استفاده از آن:
قالب ها و افزونه ها:
صدها افزونه و قالب برای ووکامروس موجود است که می توانید آن ها را دانلود کنید و در فروشگاه اینترنتی خودتان از آن استفاده کنید. می توانید با اضافه کردن هر کدام خصوصیات و ویژگی های مورد نظرتان را به فروشگاه خودتان اضافه کنید.
پشتیبانی از محصولات فیزیکی و دیجیتالی:
شما در ووکامروس می توانید به فروش محصولات دیجیتالی مثال کتاب الکترونیک، موزیک، نرم افزار و… بپردازید همچنین می توانید محصولات فیزیکی خودتان را نیز به کمک این فروشگاه ساز در سایت برای فروش قرار دهید.
به عنوان مثال با استفاده از افزونه ی Envira Gallery’s WooCommerce integration می توانید به سادگی به کمک ووکامروس فروشگاه فروش عکس و تصویر ایجاد کنید. به همین سادگی:)
فروش محصولات وابسته و خارجی:
با استفاده از ووکامروس می توانید محصولات وابسته به یک محصول دیگر را اضافه کنید و همزمان به خریدار ایجازه ی خرید آن ها را بدهید.
به عنوان مثال با Affiliate marketers می توانید محصولات سایت خودتان را فراهم کنید و تجربه ی کاربری خوبی را برای کاربرانتان به وجود آورید.
پرداخت و حمل و نقل کالا:
ووکامروس از درگاه پرداخت های مشهور جهانی پشتیبانی می کند در عین حال شما می توانید درگاه پرداخت مورد نظرتان را روی این سیستم نصب کنید و از ان استفاده کنید.
در این بخش ووکامروس برای مشتری شما بعد از انتخاب محصول و پرداخت نهایی قیمت و هزینه ی حمل و نقل و مالیت بر ارزش افزوده را نمایش می دهد و قیمت نهایی پرداختی کاربر را به او می گوید و کاربر را به صفحه ی پرداخت منتقل می کند.(درگاه پرداخت مورد نظر شما)
حمایت ها و مستندات:
از آن جا که این سیستم بسیار حرفه ای است و توسط خود وردپرس مدیریت می شود منابع و مستندات زیادی چه در وب فارسی و چه انگلیسی برای ان موجود می باشد و با کمی سرچ در اینترنت می توانید به ان ها دسترسی داشته باشید.
لینک های مرتبط با این نوشته:
- ایجاد فروشگاه اینترنتی با WooCommerce
- ایجاد فروشگاه اینترنتی با Easy Digital Downloads
- ایجاد فروشگاه اینترنتی با iThemes Exchange
- ایجاد فروشگاه اینترنتی با Shopp
- ایجاد فروشگاه اینترنتی با Shopify